Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Модни дамски обеци със сърце текст и свързващ синджир в златисто А117

10,00 лв

Модни дамски обеци със сърце текст и свързващ синджир в златисто А117 #05624

Описание:

Този модел обеци са адаптивни към всеки стил на оформяне на косата, те са подходящи и за дълги коси и за къси, за прибрана коса и свободно разпусната. Формата на лицето ще получи визуално, леко издължаване като ефект, тъй като обеците са с дължина. Златистия цвят на обеците и синджира са изключително лесни за съчетаване с облеклото, те са подходящи за всеки повод и случай, от официални и културни мероприятия, до обикновени и ежедневни срещи и дейности. 

Особености:

Модните аксесоари, които са по – различни от останалите, ви придават по – интересен и атрактивен вид, което със сигурност ще ви помогне да постигнете своите цели по – лесно. Нежния и елегантен синджир, ще акцентира върху вашата визия придавайки ви повече стил и излъчване. Обеците декорирани с текст, са по – артистични и предизвикват повече внимание.

Дизайн:

Нов и интересен модел обеци с дълъг синджир, който свързва едната с другата и действа много ефектно, изглеждайки като втори аксесоар тип синджир. В горната си част обеците имат златисто сърце, към което е прикрепена висулка от четири букви и апостроф оформяйки ги една под друга в думата: LET’S. Буквите са подвижни една към друга и когато се движите ще създават ефирен ефект. От основата на сърцето на едната обица, до основата на сърцето на другата обеца има дълъг свързващ ги синджир, който представлява малки елементи тип кристал, подредени в плетка от метален обков. Синджира, е нежен и елегантен и по този начин вие вече притежавате не само един аксесоар а цели два.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Модни дамски обеци със сърце текст и свързващ синджир в златисто.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.