Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Модна къса рокля с оголено рамо, един дълъг ръкав и А-симетрична пола FZ48

36,20 лв

Модна къса рокля с оголено рамо, един дълъг ръкав и А-симетрична пола FZ48 #05982

Описание:

Много моден и уникален дизайн рокля, която със сигурност ще привлече вниманието към вас и ще стане повод за по – високо самочувствие. Роклята е от еластична материя, която очертава формите на тялото и му придава по – елегантен вид.

Особености:

Роклята има интересен и стилен дизайн, който е достатъчно ексклузивен и не изисква да добавяте аксесоари, но ако все пак решите да довършите визията си то може да използвате тънък синджир плътно по врата, подходящи са гривни за горната част на ръката с интересен дизайн и обеци със свежи летни мотиви.

Дизайн:

Уникален дизайн, къса рокля, която е с един дълъг ръкав и същевременно другото рамо остава напълно открито. Роклята има триъгълно изрязване в областта под бюста, което открива по един интересен начин, частта в областта на корема и гърба. Роклята има декоративен външен шев от едната страна в която е изрязана, който използва връзки за набиране на полата и я прави да изглежда интересна и елегантна. Освен по – елегантно излъчване, набрания шев на полата я прави малко по – асиметрична, което подчертава бедрото и визуално ви прави да изглеждате по – слаби и високи. Роклята е изключително подходяща за всякакви ежедневни събития, клубни заведения и вълнуващи срещи. Тя ще ви отличи от другите с интересния си и елегантен дизайн. Тази страхотна рокля, може да поръчате в шест цвята: бял, телесен, червен, бордо, черен, прасковен. Белият цвят, привлича внимание към вашия тен, като засилва блясъка на кожата и ви придава повече свежест. Телесният цвят, се слива с цвета на кожата, прави ви по – интригуващи и елегантни. Червеният цвят, ви прави по – атрактивни и привлекателни, той със сигурност ще ви направи по – забележителни. Бордо, цвят с който ще изглеждате много изискани и елегантни. Черният цвят, е подходящ за по - значими събития и визуално ви направи да изглеждате по – слаби и елегантни. Прасковен цвят, подчертава вашето младежко излъчване, ще изглеждате по – нежни и крехки.

Технически характеристики:

  • Модел: Къса рокля с оголено рамо;
  • Състав: Полиестер:
  • Размер: S, M, L, XL;
  • Цвят: Бял/ Телесен/ Червен/ Бордо/ Черен/ Прасковен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Модна къса рокля с оголено рамо, един дълъг ръкав и А-симетрична пола;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.