Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Модерни обеци птица с цветни пискюли и кристали А58

10,10 лв

Модерни обеци птица с цветни пискюли и кристали А58 #05287

Особености:

Обеците се предлагат във пет цвята: бяло, бледо розово, наситено розово, жълто и черно. Разликата между моделите се състои в цвета на цветните пискюли, птицата и нейния дизайн е един и същ за всички разцветки. Птицата, е изработена в много артистичен стил с интересно цветово съчетание на кристалите. Кристалите са малки по размер и са в цветовете: червено, синьо, зелено, топло кафяво и виолетово. Клюнът на птица е в цвят и форма определени от червени кристалчета. Бузите на птицата е във форма и цвят от зелени кристалчета. Гръбчето и крилата на птицата са в синьо, крилата във виолетово, коремчето в топло кафяво. Кристалите оформят детайлите на птицата цветово и създават богатство от цветове. 

Описание:

Свежо съчетание от цветове, което ще разведри атмосферата, ще ви направи по – интересни и артистични. Цветовете най – подходящи за съчетаване с аксесоара са: синьо, червено и бяло. Възможни са и други комбинации, но тези ще бъдат най – силни.  Аксесоарите с птици, привличат хармонията, положителните енергии, те са носител на добрите вести, източник на жизненост и младост.

Дизайн:

Стилът на обеците ще се подчертае най – ясно с прически, при които косата е прибрана по някакъв начин, напълно или само в предната част на лицето. Може да съчетаете обеците и с друг аксесоар с цветни кристали, който е за коса и я придържа.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Цветни;
  • Размер: 5см.х6,4см;
  • Тегло: 0,023кг.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Обеци птица с цветни пискюли и кристали.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.