Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамски обеци ключ, цвете и сърце А47

12,60 лв

Дамски обеци ключ, цвете и сърце А47 #05254

Особености:

Интересен и нов дизайн модел обеци, които ще ви направят интересни, различни, привлекателни. Обеците в горната си част представляват златисто цвете с шест листенца в центъра на което има ярко червен камък с релеф. Към цветето е прикачена висулка във формата на приказен ключ, в горната част на който има инкрустирана корона с цветни кристали, в центъра на които има син кристал. В основата на ключа има висулка от виолетов камък в златен обков. Много елегантна и красива композиция. Кристалите са релефни, обработени по този начин те отразяват светлината и създават блясък около лицето.

Описание:

Аксесоарът е много подходящ за тематични събития, вечерни клубове, ежедневието. Цветовите съчетания, които са най – подходящи са: бяло, черно, червено. Облеклата може да подберете да бъдат елегантни или спортно – елегантни, според събитието. Приказният ключ, действа магнетично и привлича към вас чудесата. Той е символ на връзката с мистичния, невидим свят и отключва вратите към вашето благополучие. Символ на късмет и просперитет.

Дизайн:

Най – подходящите прически, са в по – елегантен стил, като косата е вдигната и оформена като се спуска покрай врата и раменете. Към прическата може да добавите аксесоари като диадема с блестящи кристали или гребенче.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Зластист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Обеци ключ, цвете и сърце.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.