Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамски обеци фламенго в два различни цвята А75

4,40 лв

Дамски обеци фламенго в два различни цвята А75 #05307

Особености:

Свежи и екзотични дамски обеци, нов модел, който ще ви направи атрактивни и привлекателни. В горната си част обеците представляват плътен бял кръг подплатен с черен контур. Към него е закрепена висулката във формата на фламинго. Птицата е повдигнала единия си крак във въздуха, което е типична поза за фламингото. Обеците се предлагат в две разцветки: розова и червена. При розовата разцветка птицата е в наситено розов цвят, крилото е в бял цвят, клюнът и краката са в черен цвят. При червената разцветка фламингото е в чисто червен цвят, като крилото му е в бял цвят а клюнът и човката са в черен цвят.

Описание:

Обеците са много подходящи за пролетния и летен сезон, когато отивате на морска ваканция и почивка. Те ще се съчетаят чудесно с вашия бански костюм, плажна рокля, ефирен топ и къси панталони. Обеците ще ви придадат небрежен и безгрижен вид, свежест и очарование. Подходящо е да използвате материи и аксесоари с подобни екзотични елементи, които ще ви създават добро настроение в почивните дни.

Дизайн:

Обеците са издължени и се спускат до раменете, може да заложите на високо вдигнатата коса, небрежно разпуснатата или късата пострижка и при всички положения ще изглеждате красиви и неустоими.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Розов, червен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Дамски обеци фламенго.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.