Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Модерен дамски аксесоар за ухо с обеца А48

13,00 лв

Модерен дамски аксесоар за ухо с обеца А48 #05255

Особености:

Двете обеци са различни като акцента пада върху едната обеца, която е по – пищна, украсява по – голяма част от ухото и ви прави да изглеждате по- интересни и забележителни. Идеята на този дизайн, е точно такава, да се излезе от стандартните форми и да се представи нещо по – различно. Обецата, която покрива ухото и едновременно е аксесоар, представлява абстрактна форма покрита с малки блестящи камъчета, от която излизат седем синджирчета с модерна плетка, които са с различна дължина и висулки: три звезди, три перли и една пчела. Висулките са подредени хармонично и интересно. Другата обеца представлява звезда с релеф в центъра на която има перла. Перлата хармонизира с перлите и звездите от другата обеца и се допълват по един интересен начин.

Описание:

Направете този аксесоар ваш любим и го използвайте за всякакви интересни срещи и събития! Той е напълно подходящ, за да ви направи блестящи независимо от облеклото, цветовете, атмосферата. Много стилен аксесоар, с различни символи, които ще ви донесат успех и просперитет. Звездите, перлите и пчеличката, ще привлекат към вас нови възможности и щастие.

Дизайн:

За този тип обеци най – подходящо, е косата да бъде отметната на една страна, която да подчертава аксесоара, който покрива ухото в по – голямата си част.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Сребрист;
  • Тегло:0,01кг.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Обеци с аксесоар.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.