Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мини дамска рокля с дълъг ръкав, дълбоко V-образно деколте и отворен гръб FZ23

36,20 лв

Мини дамска рокля с дълъг ръкав, дълбоко V-образно деколте и отворен гръб FZ23 #05956

Описание:

Нов и впечатляващ със своята оригиналност дизайн, който със сигурност ще ви направи по – елегантни и стилни. Роклята има дълбоко V образно деколте, което се спуска до широк колан над талията, от който ефектно се обвива асиметричната пола, със заметка в долната част. Роклята има предизвикателно изрязан гръб, който е оформен в петоъгълник с основа талията.

Особености:

Формата на деколтето предполага да използате като аксесоари меки синдижри, които могат да бъдат по – леки или плътни, но да са с по – голяма дължина. Удачно е да бъдат комбинирани няколко вида със сходна дължина и различна плътност. Може да изберете обеци с леки, дискретни висящи елементи или да наблегнете на по – малките перлени видове. Подходящи са дамски чанти със среден или малък размер. Роклята е елегантна и предполага обувки с тънък или средно дебел ток.

Дизайн:

V образното деколте на роклята се отличава от останалите видове с това, че е по – стеснено в широчината, но за сметка на това е издължено до колана на роклята, който е поставен малко по – високо над талията. Поставеният малко по – високо над талията колан, има за цел да подобри визуално фигурата максимално, придавайки и по – издължен и елегантен вид. Полата на роклята обгръща плътно бедрата и ханша акцентирайки върху тяхната форма, като създава интересен ефект в долната част, където има заметка. За разлика от повечето оформления на роклите с гол гръб, формата тук е петоъгълник, който има за основа талията и изглежда много новаторски и оригинално изпълнен. Моделът се предлага в пет от най - желаните цвята, като може да изберете този, който отговаря най – точно на вашите предпочитания: бял, червен, сив, черен, тъмно син. Бял цвят – контрастира с летния загар, изглеждате по – свежи и отпочинали. Червен – привлича вниманието и действа заинтригуващо. Сив и тъмно син – придават ви по – класическо излъчване. Черен цвят - подходящ за всеки повод и случай.

Технически характеристики: 

  • Модел: Къса рокля с гол гръб;
  • Състав: Памук;
  • Размер: S, M, L, XL ;
  • Цвят: Бял/ Червен/ Сив/ Черен/ Тъмно син.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Прилепнала къса рокля с дълъг ръкав, дълбоко V образно деколте и широко отворен гръб;
  • Транспортна опкаовка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.