Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мини Блендер Shake N Take 3 TV314

38,00 лв

Мини Блендер Shake N Take 3 TV314 #04884

Особености:

Насладете се на здравословни и вкусни напитки по път за работа. С електрическия блендер Shake N Take бързо и лесно ще си направите шейкове и сокове. Shake n Take е решението на мнозина от нас, погълнати от забързаното ежедневие. С Shake n Take се наслаждавате на порция свежест където и да се намирате – в автомобила, на работа, отлично решение за фитнес, училище, дори и в университета. За нула време ще приготвите вкусни шейкове за цялото семейство. Просто блиндирайте, отвийте и вземете напитката с вас по път за работа или за фитнес залата. Shake n Take е с форма и размери на малка бутилка и пасва на почти всички поставки за чаши. Лесен за използване и почистване. С блендерът – бутилка Shake n Take хапвате леки храни навсякъде, където ви е удобно.

Как функционира?

Метални остриета, които разбиват всичко. Лесно почистване. Пасва на всички държачи за чаши в колата. Разбивате и пиете директно от бутилката. Приготвяте шейкове, смути, сокове и други напитки за секунди. Идеален за приготвяне на протеинови напитки за спортуващи хора.

Дизайн:

Shake N Take 3 е с перфектни размери. Достатъчно малък, за да можеш да го пренесеш дори в дамската си чанта. Но точно толкова голям, че да те нахрани. Блендерът Shake N Take 3 е уред със сваляща се кана - бутилка, от която можеш веднага да отпиеш. Мощността на мотора лесно превръща плодове, зеленчуци и лед в освежаващи шейкове, протеинови напитки или ободряващи фрапета.

Технически характеристики:

  • Мощност: 180W;
  • Бутон за Включване/Изключване;
  • Моментален контакт;
  • Тегло: 684 гр.;
  • Вместимост на бутилката: 0,480 л.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 x електрическия блендер Shake N Take;
  • Цвета се изпраща според наличностите на склад.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.