Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масивни обеци пеперуди А18

6,10 лв

Масивни обеци пеперуди А18 #05214

Особености:

Артистични и интересни, същевременно елегантни и интригуващи, тези обеци пеперуди, ще подчертаят вашата красота и стил.Съвсем нов и модерен дизайн, масивни обеци, които стигат малко под основата на врата. Те изпъкват със своята нежна форма на пеперуда, която подчертава женствеността и нежното излъчване. Обеците използват кукичка за закрепване, която е прикрепена към горния край на крилото. Моделът се предлага във два цвята: сребро и златисто. Прибавете повече блясък към своя външен вид с този неповторим аксесоар.

Описание:

Обеците са блестящи и елегантни, подходящи за вечерни събирания, партита и клубове, по – изискани мероприятия. Златистия и сребрист цвят си подхождат със всичко и смело може да ги използвате с различни видове дрехи от вашия гардероб. Черният цвят със сигурност ще контрастира по един великолепен начин и с двете разновидности.Обеците ще изпъкват с всякакъв вид прическа, като особено интересно ще изглеждат ако част от косата, е отметната зад гърба, късите стилове ще ги направят да изпъкват още по – силно.

Дизайн:

Материалът е с високо качество, изработката е с особено внимание към детайла, може да разчитате, че тези обеци дълго време ще ви радват и ще придават блясък на външния ви вид.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златен, сребрист;
  • Размер: 10см.х7,5см.х5,5см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Масивни обеци пеперуди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.