Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Маша за коса NOVA TV634

22,00 лв

Маша за коса NOVA TV634 #05156

Описание:

Удобна и необходима маша, която може да бъде полезна на всяка жена, която се опитва ежедневно да експериментира с външния си вид и да променя имиджа си. С помощта на нея можете да навиете косата и да направите вълнообразна структура, като я използвате за къдрене или дори за отделни къдрици. Такава маша трябва да има всяко момиче.Оформете лесно перфектните, класически къдрици с нашата нова маша. Цилиндърът от турмалинова керамика гарантира, че косата ви ще остане перфектно защитена, гладка и лъскава. Високата температура от 200°C позволява оформянето на красиви къдрици само с едно увиване.

Как функционира?

Използвайте на суха коса. Включете уреда в контакта и изчакайте няколко минути за загрее С бутона изберете дали да използвате уреда, като преса, или като маша за къдрене. Оставете уреда да изтине и го приберете. Тази маша за коса е предназначена за постигане на стегнати къдрици и спирали. Класически модел, но с високо технологични иновации, тази маша за коса дава възможност за постигане на професионален резултат.

Дизайн:

Луксозно керамично покритие, което ще разпределя равномерно топлината без ядра с прекомерно нагорещяване, които биха изгорили косата Ви. Студеният връх дава възможност за по-лесна и уверена работа с машата. Автоматично самоизключване след 60 мин за повече сигурност. Кабелът на машата е направен така, че никога няма да се усука и да Ви пречи.

Технически характеристики:

  • Диаметър на машата 26мм.;
  • Включено/Изключено бутон;
  • Копче за отключване и заключване на машата;
  • Кабел въртящ се на 360 градуса;
  • Бързо нагряваща, захранващо напрежение 220 V 50Hz 45 W.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х маша за коса;
  • 1 х транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Преси за къдрене

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.