Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Малки златисти халки с висулка сфера с делфин А118

20,00 лв

Малки златисти халки с висулка сфера с делфин А118 #05625

Описание:

Визуално обеците от типа  малки халки, не променят визията и чертите на лицето, но те са предпочитан аксесоар със своята не натрапчивост и дискретност. По – семплия и елегантен аксесоар ви придава повече царственост и силно излъчване, без директно да предизвиква акцента върху себе си. Златистия цвят и перлените елементи, фигурата на делфина и цялостното излъчване и стил на тези обеци, са много подходящи както за тържествени моменти, така и за по – обикновените в ежедневието, когато искате да си доставите удоволствие и просто да изглеждате страхотно. 

Особености:

Фигурите с делфини, са много предпочитани за добавяне към аксесоарите. Смята се, че това благородно морско създание, е символ на смелост, доброта, себеотрицание и разум. Според повечето специалисти, които тълкуват силата на символите в украшенията, фигурата на делфина, ще ви донесе много късмет и положителна енергия. Той ще ви спечели доверието и уважението на околните.

Дизайн:

Нова модна тенденция, е обеците да имат различни елементи, които да допълват само едната, а в същото време да имат и един еднакъв общ елемент. В случая общия елемент между двете обеци е малката златиста халка, която е декорирана с малки елементи тип бели кристали, по цялата си дължина. Към едната малка златиста халка , е добавена висулка, която представлява красива сфера с обков от малки елементи тип бели кристали. Центъра на сферата, изглежда като голяма перла с преливащи цветове тип хамелеон. В центъра на перлената сфера, е разположена златистата фигура на делфин с вдигната опашка, покрит с малки кристални елементи.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Малки златисти халки с висулка сфера с делфин.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.