Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Малка кола с дистанционното управление във формата на космически кораб AUTO TOY2

39,90 лв

Малка кола с дистанционното управление във формата на космически кораб AUTO TOY2 #04944

Особености:

Малка кола с дистанционното управление във формата на космически кораб. Радиоуправляемата играчка може да се катери по стените благодарение на уникалното си покритие на колела. Колата се управлява от джойстик с форма на плоча, върху което в допълнение към стандартните бутони за джойстик има и няколко допълнителни индикатора, включително подсветката на автомобила и негов специален режим.

Как функционира?

Racer Качи Force, която върви по стените и тавана - е една от последните най-интересни нововъведения. Колата ще ви доведе до дивата наслада на цялото ви семейство, независимо от възрастта. В крайна сметка, те не са виждали това! Машината е оборудвана с най-новото устройство "VENTURI". Вградените в колата турбини засмукват въздух, създавайки вакуум, а гъвкавото „окачване“ го поддържа, като по този начин поддържа тежестта на колата. Принципът на вакумната система позволява тя да се изкачва и да се движи стабилно върху всякакви плоски повърхности в режим WALL: включително стени, тавани, прозорец, под, огледала и килери. Тя може да достигне скорост до 7 км в час. Тази чудна кола се управлява с помощта на инфрачервено, дистанционно управление.

Дизайн:

Лявата страна и задната светлина ще се включат при завиване наляво; светлините от дясната страна ще се включат, докато завивате надясно. Едно безкрайно забавление за децата. Можете да зареждате колата чрез дистанционното управление, което има кабел за зареждане, също може да се зарежда чрез щепсела, лаптоп и т.н. с включения USB кабел. Този автомобил с дистанционно управление е изработен от трайни ABS материали, гарантиращи, че има силна устойчивост на удари и силно удароустойчиво тяло.

Технически характеристики:

  • Батерия: Да;
  • Тип: Електронни играчки;
  • Възраст: 5-7 години;
  • Друго име: Max Racing Climb Force;
  • Въртене на 360 градуса.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Racer Качи Force кола;
  • 1 х транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.