Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Къса рокля по тялото с тънки презрамки и набор отстрани FZ30

34,90 лв

Къса рокля по тялото с тънки презрамки и набор отстрани FZ30 #05965

Описание:

Страхотна малка рокля, с която да подчертаете своята стройна фигура и да акцентирате върху добрата си форма. С тази страхотна рокля със сигурност ще изглеждате максимално атрактивни и модерни. Ако искате да привлечете вниманието, то тази рокля със сигурност ще ви помогне да постигнете това.

Особености:

Може да използвате масивни аксесоари в сребристо или златисто, по – плътни и дъговидни колиета с цветни елементи и мотиви. Удачно е съчетание с обувки, които са елегантни и дамски чанти, които са малки или средно големи по размер.

Дизайн:

Роклята е изработен от мека и еластична материя, която прилепва по тялото като втора кожа и няма да ви действа загряващо в топлите летни дни. Роклята има тънки и нежни презрамки, които са разположени в най  - външната и част и визуално правят раменете да изглеждат по – широки, така фигурата ви придобива по – спортен и атлетичен вид. Роклята има два шева в двете си страни, които леко я набират в горната и долната част и по този начин очертават по – добре бюста, ханша, бедрата. Роклята е с дължината малко над средата на бедрото и така изглеждате по – високи, по- елегантни, по – нежни и изискани. Дизайнът на този модел рокля, има за цел да подчертае раменете, да ги направи да изглеждат по – широки, да акцентира върху извивките на тялото в областта на ханша и бюста и да издължи бедрата. Роклята се предлага в седем цвята, което ви осигурява голяма възможност за избор според вашите предпочитания: бял, телесен, червен, светло син, черен, оранжев, пепел от рози. Цветовете са наситени, искрящи, същевременно меки и нежни. Бял цвят – подчертава тена, създава по – свежо излъчване. Телесен цвят – слива се с тена, прави визията по – интересна и забележителна. Червен цвят – прави ви по – атрактивни, действа стимулиращо на сетивата на околните. Черен цвят – класически цвят, прави ви по – слаби и елегантни. Оранжев, пепел от рози – засилват младежкото ви  излъчване, правят ви по – атрактивни и забележителни.

Технически характеристики:

  • Модел: Къса рокля;
  • Състав: Полиестер и еластан;
  • Размер: XS, S, M, L, XL;
  • Цвят: Бял/ Телесен/ Червен/ Светло син/ Черен/ Оранжев/ Пепел от рози.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Къса рокля по тялото с тънки презрамки и набиране;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.