Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Прилепнала рокля по тялото с къса дължина, голи рамене в различни цветове FZ6

34,90 лв

Прилепнала рокля по тялото с къса дължина, голи рамене в различни цветове FZ6 #05929

Описание:

Новите модни тенденции наблягат на минималистичния дизайн на роклите, който винаги действа привличащо и ви прави по – забележителни. Роклята е подходяща за ежедневието, отпуската и почивните дни на морето, вечерни партита и забавления, със тази малка прилепнала рокля със сигурност ще подобрите своето излъчване и самочувствие.

Особености:

Смело може да добавите тази рокля към вашия гардероб и може да сте сигурни, че няма да останете разочаровани. Материята, която е използвана е лека и ефирна, създава усещането за втора кожа, поддържа телесната температура нормална, без да предизвиква изпотяване. Качествата на роклята се поддържат лесно и не изискват специални препарати.

Дизайн:

Роклите с голи рамене правят фигурата по – хармонична, подчертават горната част на тялото и врата, предизвикват вниманието на околните. Еластичната материя, която обвива плътно тялото, подчертава неговите извивки и форми, без вероятност от стърчащи краища и неприятни гънки, които може да се образуват при твърдите нееластични материи, когато не са точно в синхрон с вашите форми и размери. Еластичните материи предполагат, че дори да напълнеете или отслабнете малко, вашата любима рокля, ще направи това събитие незабележимо. Роклята ще ви бъде винаги по мярка и винаги в точен размер. Роклята е с размер до над средата на бедрото, която дължина прави визуално кракът по – издължен, а вие изглеждате по – високи и стройни. Моделът е изключително ексклузивен и търсен, за това се предлага в пет различни цвята, които да отговорят максимално на вашата необходимост и предпочитания: бял, черен, оранжев, червен, светло син. Бял – белия цвят подчертава тена, увеличава усещането за лято и море, изключително лесен за съчетаване с всякакви аксесоари. Черен – черният цвят, ви прави визуално по – слаби и елегантни, доказано е че роклите с черен цвят могат да ви направят да изглеждате поне с 5кг. по – слаби. Оранжев – символ на топлите летни цветове, този цвят засилва вашето младежко излъчване, придава ви повече жизнерадост, прави ви по – атрактивни и забележителни. Червен – подчертава вашия сексапил, с този цвят ще се откроявате от другите по – лесно, ще привличате повече внимание. Светло син – цветът на морето и небето, ще ви създаде по – хармонично и нежно излъчване, което ще ви придаде повече деликатност и нежност. 

Технически характеристики: 

  • Модел: Къса, прилепнала рокля;
  • Състав: Полиестер и акрил;
  • Размер: S, M, L, XL;
  • Цвят:Бял/ Черен/ Оранжев/ Червен/ Светло син.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Къса прилепнала рокля в различни цветове, еластична по тялото, с голи рамене без презрамки;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.