Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Красива бежова кожена дамска чантичка с декорация DZS-12

38,00 лв

Красива бежова кожена дамска чантичка с декорация DZS-12 #02742

ОСОБЕНОСТИ

Бежовият цвят може да се комбинира с по-ярки и пъстри цветове. Може да бъде страхотно допълнение към летните шарени дрехи, които винаги внасят слънчево и весело настроение. Може да се комбинира и със строги стилове на обличане, изискващи по-изчистен дизайн. Изобщо цветът е универсален за всеки повод и стил.

ОПИСАНИЕ

Размерът на чантичката е компактен и удобен. Тя има формата на трапец – интересно и нестандартно. Съвсем спокойно в нея се събират най-необходимите за една дама вещи. Заради бежовия неутрален цвят, добре се съчетава със различни стилове и цветове на обличане.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Чантичката е снабдена с дълга и къса дръжка. Дългата е във вид на златиста метална верижка. Тя се прикрепя към вътрешната страна на капака чрез малки закопчалки. Може да се откача и чантичката да се носи без нея. Късата дръжка е бляскав низ от бели перли. Закопчава се с лекота с магнитна закопчалка, която е метална и в златист цвят.

ДИЗАЙН

Аксесоарът е изработена е капитониран кожен плат в бежов цвят. Цветът е неангажиращ и пасва на всички дрехи от гардероба Ви. Също така успешно се съчетава и с всеки чифт обувки. Вътрешната страна е изработена от кожа в червен цвят. Това я прави по-стабилна. Върху капака на чантичката има изящна фигура на жена. Тя е съчетание от розово и блясък. Полата ѝ е обсипана с красиви камъчета в черно и бяло, в различни форми.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Материали: плат, метал, кожа, пластмаса, блестящи камъчета;
• Размер: 18 см * 13 см.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

• Дамска чантичка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Чанти дамски

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.