Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кожени колани за тяло в съчетание с кожени белезници тип БДСМ – STL-23-D

25,20 лв

Кожени колани за тяло в съчетание с кожени белезници тип БДСМ – STL-23-D #04277

Особености:

Зарадвайте своята дама, като ѝ подарите кожени колани за тяло в съчетание с кожени белезници тип БДСМ. С тях ще разнообразите и освежите интимните си преживявания. А дамите пък могат да изненадат своя любим, обличайки се с тях. Със сигурност ще го оставят без дъх и дълго ще помни тази картинка.

Описание: 

В областта на талията има кожен колан, който е свързан с още три колана – те преминават под задните части. Стабилни са. Белезниците се прикачат към тях, с помощта на закопчалка.  

Как функционира?: 

Поставете коланите и закопчайте, според Вашите размери. Не пристягайте. Важно е да се чувствате комфортно и удобно с тях. Не пречат на свободното движение. Перфектно подчертават красивите женски форми и извивки. Подходящи са за специални еротични моменти, в които искате да внесете доза нестандартност, екстремност и разнообразие.

Дизайн: 

Коланите са свързани помежду си с метални халки. Те са еластични. Предлагат се в черен, червен и бял цвят. Имат метални елементи и катарами. Дължината може да се регулира, според индивидуалните предпочитания. Белезниците представляват широки кожени гривни, които могат да се прикачат към колана, с помощта на закопчалка. Те също могат да бъдат регулирани. Дизайнът на всички аксесоари е провокативен, дързък и предизвикателен. А стилът им е БДСМ.

Технически характеристики:

 • Материал: изкуствена кожа, метал.

Какво ще намерите в опаковката:

 • Кожени колани за тяло в съчетание с кожени белезници тип БДСМ, в цвят по избор.
Препоръчваме ви също:
2020-01-04

Ами избрах да пазарувам от вас понеже има продукти които ме вълнуват, а те амите не се намират лесно поради ред причини.

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.