Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кожен колан със странични ресни STL-4-D

23,00 лв

Кожен колан със странични ресни STL-4-D #02693

Кожен колан със странични ресни

Летните емоции вълнуват всяка млада жена и започва трескаво търсене на страхотни дрехи или баски за всеки повод. В стремежа си да бъде неотразима и различна, момичето ежедневно търси начини да постигне търсения ослепителен ефект.

С този кожен аксесоар под формата на колан за висока талия ще постигнете този „УАУ“ ефект. Направен от черна кожа започваща високо на талията над пъпа. В предната си част има поставени на три места снадки с метални рингове. На всеки ринг има закачени с катарами страхотни кожени елементи. Те минават по цялото бедро и се закопчават по същия начин на гърба.

Свобода на движението и увереност

Основните две висящи коланчета имат множество ресни, които придават едно еротично закачливо сияние на обикновеното облекло. По цялата си дължина има допълнителни сиви капси, предполагащи съчетание с много варианти облекло. Допълнителни две кожени ленти минават над висящите очертавайки ханша с перфектни мерки.

Коженият колан е направен така, че да може да се размества всяка висулка и да може да се добавят още и различни аксесоари за промяна на визията по всяко време. Основният колан минаващ през талията е допълнително украсен с няколко звездички. Закопчаването е на гърба чрез метално копче.

Приложението на това бижу предполага съчетания с всякакви дрехи. Къси гащи, клин или рокля, без значение от избора на облекло или повод, ще си придадете една страхотна визия, с с която ще впечатлите всеки присъстващ.

Характеристики:

  • Материал: изкуствена кожа, метал;
  • Цвят: черен, сив метал;
  • Приблизителни мерки: талия 64, ханш 90 см.

В комплекта получавате:

  • 1 х Колан с ресни.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.