Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Контейнер - дозатор за течни препарати в комбинация с почистваща гъба TV525

10,90 лв

Контейнер - дозатор за течни препарати в комбинация с почистваща гъба TV525 #06073

Описание:

Интериорът на нашата кухня е много важен разбира се, но не всякога става въпрос за много скъпи вещи и лукс. Винаги се стараем да направим така, че нашия кухненски плот да изглежда чист и подреден. Организацията в кухнята е въпрос на ред и хигиена. Ако всяко нещо си е на мястото, то почистването на чиниите и цялата кухня се превръща в рутина. Приспособлението дозатор плюс гъба е нещо, което можем да притежаваме срещу малка сума пари, но което ще бъде от огромна полза в домакинството. То е нещо, което почти не се забелязва от пръв поглед, но чиято полза е незаменима.

Особености:

Контейнерът с почистващ препарат за гъба може и да не е революционно изобретение, но скоро ще се превърне в запазена марка за кухненското ви оборудване. Като цяло е много удобен и практичен – с помощта му вашата кухненска гъба е винаги напоена с препарат и готова за употреба. Времето за измиване на чиниите ви ще се съкрати значително. С лекота почиствате кухненския си плот, печката и други повърхности. Препаратът, който поставяте в контейнера – дозатор е изцяло ваше решение, в зависимост от това дали ще миете съдовете, или ще ги подготвяте за миялната машина.

Дизайн:

Контейнерът е създаден от прозрачна сребристо-сива пластмаса. Лек е, но издържа на натиск. Поставената в него гъба ще подобри естетиката и хигиената на кухненския плот.

Как функционира:

Просто натискате гъбата в контейнера и пресата се задейства, препаратът се качва по тръбичката и гъбата се овлажнява с  точно толкова е нужно. Вече можете да я ползвате по предназначение. Консистенцията на сместа в дозатора, може да бъде разредена.

Технически характеристики:

  • Описание на продукта: Преса за сапун от второ поколение;
  • Материал на продукта: ABS пластмаса;
  • Бруто тегло: 230 грама;
  • Размер на цветната кутия: 14.5 * 10 * 13 см;
  • Цвят: Сив.

Съдържание на опаковката:

  • 1 бр. Дозатор с гъба;
  • Оригинална продуктова опаковка;
  • Упътване.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Кухня

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.