Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Конструктор робот Brutaka

43,00 лв

Конструктор робот Brutaka #05064

Особености:

Зарадвайте вашите малчугани с детския самосвал с дистанционно управление. Освен, че ще се впуснат в луди игри, те ще научат и доста неща за заобикалящия ги свят. Със самосвала ще могат да играят както вътре в дома, така и навън – в парка, на детската площадка и където си пожелаят. Той може да се движи по Брутака е най-добрият и доверен приятел на Аксон и надеждна защита на маторана. След време пътищата им се разделят. Брутака се премества в лагера на тъмните сили и става част от тях. Въоръжен с огромно двойно острие, той превъзхожда по сила всички останали комбинирани герои. Той доста добре се комбинира с Аксон. Съчетанието от тези два комплекта създава огромния звяр Ботар. Какъв по-хубав подарък за един голям почитател на роботите и конструкторите? Какво чакате – изненадайте малчуганите с нещо наистина впечатляващо и удивително. Дори не е нужно рожденият им ден да наближава.

Описание:

Роботът представлява разглобяем конструктор, който може да бъде сглобяван по доста различни начини. При комбинирането на части от различни герои могат да се получат нови супер герои с невероятна визия и възможности. Всяко дете, което е фен на роботите, би било повече от щастливо да притежава поне едно от роботчетата от тази серия. Последствие може да събере и всички останали. А по този начин ще може да си създава нови. Роботът конструктор е подходящ за деца на над 5-годишна възраст. 

Как функционира:

Играчката може да се сглобява и разглобява лесно. Това не би представлявало проблем за по-малките любители на роботите. След като успее да събере и останалите герои от серията, вашият малчуган ще се сдобие с още оръжия и боеприпаси. Комплектите могат да бъдат допълвани или комбинирани, като по този начин се получават нови герои с нови супер сили и възможности. Благодарение на играта с роботите и тяхното сглобяване, децата ще развият своите логическа мисъл, ловкост и сръчност. Ще се насърчат въображението и координацията на движенията. 

Дизайн:

Роботът е изработен от висококачествени екологично чисти материали. Не съдържа вредни за здравето на децата вещества. Няма остри ръбове, които биха ги наранили. Изпипан е до най-малкия детайл. Състои от множество качествени елементи в златист, черен и сребрист цвят. Те са здрави и устойчиви. Закрепени са един към друг много стабилно. Крайниците на робота могат да се движат. Играчката е с внушителен дизайн и има отлично качество на изработка.

Технически характеристики:

  • Марка: Bela;
  • Тип: Building block series;
  • Подходящ за деца: над 5 години;
  • Материал: пластмаса.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Конструктор робот Brutaka.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.