Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект от шест части

180,00 лв

Купи на кредит

Комплект от шест части #01781

Ретро полъх с комплект от шест части за жените, които не се страхуват от предизвикателства

Дизайнерите често търсят вдъхновение в отминалите времена и в съвременната мода и изпъстрена с препратки към различни епохи. В тази колекция от шест части се връщат духът на 50-те години на ХХ-ти век, времето, в което София Лорен и Бриджид Бардо застанаха на екрана и превърнаха жената в обект на обожание. Включени са три основни чанти, удобни както за ежедневието, така и за официални случаи като сватбени тържества, колегиални чествания и други. Към тях са добавени портфейл, козметична чантичка и малко портмоне за визитки и други карти. Те се предлагат в четири цветови комбинации, а десенът на материята наподобява змийска кожа.

Удобство за всеки ден, възможност за комбинации

Основните два модела в комплекта са чанти с различен дизайн и форма, но обединени от елегантния си, луксозен вид, демонстриращи жената, която знае какво иска и как да го постигне.

Първият вариант е с познатата трапецовидна форма с две къси дръжки – изчистен стил, с класическо излъчване. Ненатрапчивият лукс е подчертан от красива метална пластина с бижу, поставена като свързващ елемент на двете дръжки. Разполага с джоб, дискретно вмъкнат на задната страна. Закопчава се с цип и е много удобен за съхранението на неща, от които имате нужда, но не искате да се ровите продължително, за да ги намерите. Във вътрешната част са поставени още три малки джобчета за различни дребни предмети, които да извадите само с едно движение. Цип осигурява сигурност на вещите ви, а допълнителните катарами отсрани позволяват закачването на дълга дръжка при желание.

Втората чанта е със заоблена горна страна, директна препратка към модата на 50-те и 60-те години. Тя е подходяща, както за ежедневни делови срещи, така и за специални случаи, като фирмени партита или семейни тържества. Както и при първия модел във вътрешността за поставени още три джобчета за телефон, козметика и неща от първа необходимост.

Вариант три е малка вечерна чанта, идеалният аксесоар за излизане с приятели. Тя е с дълга дръжка, закопчава се с цип и каишка с прихлупване. Може да се носи и по време на път, удобна е за съхранение на документи и билети.

Козметична чантичка за дискретността, от която всяка дама се нуждае, портмоне с монетник и няколко отделения за банкови карти и банкноти, както и незаменимият за деловата жена визитник допълват колекцията. Те могат да носят отделно или в комбинация с по-големите модели.

Детайлна изработка, здравина и лесна поддръжка

Изделията са изработени от изкуствена кожа, която напоследък е предпочитан от дизайнерите материал. Тя се поддава на обработка и успешно се превръща в имитация на животински десени, които си остават водеща модна тенденция. В случая се акцентира на щампата, наподобяваща змийска кожа. Материята е обработена допълнително, за да се получи т.нар. лачен ефект. Такъв тип продукти са лесни за поддържане. Няма нужда от силни препарати или механично търкане – намокрете леко парче плат и забършете.

За повече здравина е използван двоен шев от прозрачен найлонов конец.

Четири цветни нюанса

Колекцията се предлага в разновидности от четири цвята – непреходното черно, елегантното бежаво кафяво, софистицирано винено червено и актуалното моряшко синьо.

Технически характеристики:

Модел: комплект от шест части

Размери:

Трапецовидна: 32/24/12 см (дължина на основата/височина/широчина);

Заоблена: 27/26/12 см (д/в/ш);

Вечерна: 25/16/1 см (д/в/ш);

Портфейл: 19/6/2 см (д/в/ш);

Козметична: 15/8/5 см (д/в/ш);

Визитник: 10/6/1 см (д/в/ш);

Цветове: бежово кафяво, черно, червено, синьо.

В опаковката:

6 броя с цвят по избор

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Чанти дамски

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.