Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект 6 броя соларни лампи за осветяване на алеи и пътеки в градината H LED32

55,00 лв

Комплект 6 броя соларни лампи за осветяване на алеи и пътеки в градината H LED32 #06400

Описание:

Икономично и ефективно осветление, което ще ви помогне да създадете приятна атмосфера във вашия двор или открито заведение. Този комплект лампи ще ви помогне да организирате подреденост и безопасност за движение около пътеките във вътрешното пространство на вашата градина. Комплектът е специално създаден за осветяване на пътеки и алеи. Дизайнът на лампите, е съобразен за да създаде приятна и романтична атмосфера, която да бъде подходяща за вашия двор. Може да разположите лампите симетрично или асиметрично от двете страни на алеите, пътеките, в зависимост от вашето виждане за естетичност. Лампите се захранват със слънчева енергия, което ще ви спести високи разходи за електрозахранване, а винаги ще може да разчитате на това модерно и естетично външно осветление. Лампите се включват и изключват автоматично без необходимост от вашата намеса. Използвани са висококачествени материали, стъкло и неръждаемо покритие, което ви гарантират дълъг живот и експлоатация. Изключително лесни за поставяне, просто забивате острия край на дълбоко в земята за да придобие лампата устойчивост. По този начин вашият двор ще придобие завършен и естетичен вид само за минути, без необходимост от свързване с кабели, без необходимост от намесата на специалисти.

Особености:

Високоефективни светодиодни светлини- Използвайки премиум SMD светодиод, значително се подобрява изхода на светлината и се постига максимален резултат. Стъклено и черно неръждаемо покритие- За разлика от други пластмасови слънчеви лампи, този модел използва стъклени елементи, които отразяват повече светлина. Неръждаемо покритие - осигурява трайност и надеждност ,черен цвят, който успешно се комбинира с екстериора на вашата градина или пътека. Превъзходен външен декор: Тези външни градински светлини могат лесно да бъдат украсени и да добавят възхитителен блясък към вашата алея, вътрешен двор или цветни лехи. Водоустойчивост – лампите са проектирани да бъдат устойчиви на дъжд и влага, което няма да намали тяхната продължителност на употреба. Лесни за инсталиране: Без окабеляване, без електричество.

Дизайн:

Дизайнът на лампата напомня за старинен фенер, което със сигурност ще придаде повече романтика на атмосферата във вашата градина. Формата е на пресечен конус, декориран с пресечени нишки в черен цвят, под които са стъклените стени на фенера. Соларният панел е разположен в горната част на капака, като остава красиво декориран. Лампите са лесни за пренасяне, така че винаги може да промените тяхното местоположение и подредба и да постигнете разнообразие.

Как работи:

Извадете езичето под светлинната капачка, включете превключвателя, издърпайте долния шип от тръбата, монтирайте го и поставете светлината в меката земя. Светлините на слънчевата пътека автоматично се включват през нощта и се изключват призори.

Технически характеристики:

  • Соларна водоустойчива LED лампа;
  • Водоустойчивост: IP65;
  • Модел на батерията: Li-ion;
  • Капацитет на батерията: 6-8 ч.;
  • Материал: Метал, стъкло;
  • Височина: 42 см ( пръчка 30 см, осветително тяло 12 см);
  • Цвят: Черен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 6 бр. Соларни лампи за осветяване на алеи и пътеки в градината;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.