Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект от 20 четки за грим MAANGE Hzs129

23,50 лв

Комплект от 20 четки за грим MAANGE Hzs129 #03416

Особености:

Изборът на всяка една четка, необходима за направата на красив грим, понякога отнема доста време. А и невинаги успявате да откриете точно това, което търсите. Затова Ви предлагаме комплект, който съдържа всичко необходимо - 20 четки за грим. С тях се работи лесно, удобни са и нанасянето е прецизно.

Описание:

Всеки от комплектите съдържа по 20 броя висококачествени четки с различно предназначение. Има четка за пудра, заоблена четка, голяма, средна и малка четка за опушен грим, четка за ъглово засенчване, четка за преливане, четка за преливане, четка за очната гънка, четка за оформяне на контура, четка за нанасяне на очна линия, малка ветрилообразна четка, плоска четка, четка за сенки за очи, четка за преливане на сенки за очи, четка за нанасяне на червило, комбинирана четка за мигли и вежди, двойна четка за преливане и за опушен грим, четка за вежди и опушен грим. Като дължините на дръжките на четките варират от 14,1 см до 18.2 см., а размерите на главите им са от 0,8 см до 4,2 см.

Как функционира?

Четката, която ще използвате, зависи от това какъв продукт желаете да нанесете. Употребата им е лесна. Почистват се с лекота.

Дизайн:

Четките от всеки комплект имат стилна и изчистена визия. Дръжките им са пластмасови. Върху тях има отпечатано логото на марката. Четките има алуминиев елементи, които стабилно придържа главите им. Те са удобни и практични. Главите на четките са изработени от нежен към кожата материал.

Технически характеристики:

  • Размер на опаковката: 21 см * 12,5 см * 2 см; 
  • Тегло: 143 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Комплект от 20 четки за грим MAANGE в цвят по избор:
  • Вариант 1: Rose gold;
  • Вариант 2: Champange gold;
  • Вариант 3: Complexion;
  • Вариант 4: Pink;
  • Вариант 5: Gun color.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.