Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект от 12 четки за грим в красива метална кутия HZS82

10,00 лв

Комплект от 12 четки за грим в красива метална кутия HZS82 #02429

Особености

Съхранението на вещите и тяхното опазване не само от кражба и природни бедствия, но и от изхабяване винаги е било основна грижа на човека. И тъй като Майката Природа понякога има навика да излива гнева си върху нас, а една известна част от човечеството е с твърдото убеждение, че и без пари може да придобива всичко, което поиска, проблемът не е никак малък.

Е, има ли проблем, винаги има и решение! Поне що се отнася до пособията за гримиране – едни също ценни вещи, на които всяка жена държи!


Представяме ти този чуден комплект от 12 броя четки за грим, поставени в здрава метална кутия. Размерите и на кутията, и на самите четки са така изчислени, че да са подходящи за носене в дамската чанта или други видове чанти навсякъде.

В същото време, макар, че няма аларма против крадци, кутията е достатъчно здрава, че да съхранява и опази четките от непредвидени случки, от разпиляване, от удари, от природните стихии. Всяка от тези четки е опакована в найлон и сложена в кутията, като по този начин е предпазена от надраскване, плътно прилягайки на място. Четките са изработени от висококачествено дърво, а влакната им са от синтетичен материал, който не причинява дискомфорт при допир с кожата.

Комплектът включва следните четки: две четки за пудра, една за фон дьо тен, четири за сенки, две за устни, две за вежди, една специална четка с течност с капаче за нанасяне на червило.


Технически параметри

 • Наименование на продукта: четки за грим;
 • Произход: Китай;
 • Цвят: кафяво злато;
 • Размери на четките: средна обща дължина от 14 см, дължината на влакната варират до 3.5 см.;
 • Размер на кутията: дължина 14.5 см, широчина 7 см.;
 • Тегло: 155 гр.;
 • Материал на четките: дърво + влакна от синтетични материали;
 • Материал на кутията: метал желязо.


Какво ще откриете в кутията

 • 1 бр. метална кутия;
 • 12 бр. четки за грим: 2 бр. четки за пудра и/или руж; 1 бр. четка за фон дьо тен; 4 бр. четки за разнасяне на сенки; 2 бр. четки за нанасяне на червило и/или гланц; 2 бр. четки за оформяне на вежди; 1 бр. специална четка с течност с капаче за нанасяне на червило.

2019-10-06

Нещата са хубави и на ниска цена

  2019-09-11

  Много яки

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.