Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект метални спортни свирки с топче и връзки Tengma

5,70 лв

Комплект метални спортни свирки с топче и връзки Tengma #05133

Особености:

Забравете за пластмасовите спортни свирки с топче, които много често се чупят лесно. Или след дълга употреба цветът им избледнява, а материалът, от който са произведени, изтънява и става доста крехък. Снабдете се с този комплект от пет качествени метални спортни свирки с топче. Към тях има и връзки за удобно носене на врата. По този начин няма да я забавяте и после да се чудите къде сте я оставили. Тя ви бъде под ръка, когато имате нужда от нея.

Описание:

Изработени са от безвредни материали, които не съдържат вредни вещества. Звукът е ясен и достатъчно силен, за да се чува на далечни и открити разстояния или в много шумна среда. Размерите са изключително компактни. Без проблем могат да се носят в джоба, в малка чантичка, в несесерче или където пожелаете. Може да бъдат закачени или използвани като ключодържател. Така ще бъдат винаги с вас и няма да се оказвате в ситуации, в които сте ги забравили, а те са били необходими за предстоящо събитие, в което ще участвате.  

Как функционира:

Свирките намират изключително широко приложение в ежедневието. Могат да се използват по време на различни спортни състезания, игри на открито, спортни срещи, отборни игри, туризъм, планински походи, на плажа, на къмпинг, по време на часовете по физическа култура в училище или в университета, по време на парти, по време на тренировки, танци и много, много други.

Дизайн:

Комплектът съдържа пет броя метални свирки с топчета, в еднакъв размер. Изработени са от качествен метален материал. Това ги прави изключително здрави и устойчиви, което от своя страна гарантира дълготрайна употреба, без опасност от счупване. Те са леки и удобни. Нямат остри ръбове или части, които могат да предизвикат нараняване по време на използване. Всяка една от свирките е снабдена с жълта текстилна връзка за закачане на врата. Тя се прикрепя към металната халкичка. Съхраняват се в синьо-зелено картонена кутия, върху която има надписи. Всяка свирка си има отделение, в което е индивидуално поставена.

Технически характеристики:

  • Марка: Tengma;
  • Съдържание: 5 броя свирки;
  • Произведени: в Китай.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Комплект метални спортни свирки с топче и връзки Tengma.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.