Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект магнитни пластмасови букви и цифри Letters and numbers

6,60 лв

Комплект магнитни пластмасови букви и цифри Letters and numbers #04992

Особености:

Комплектът магнитни пластмасови букви и цифри Letters and numbers е идеален за деца, които са любознателни и биха искали да усвоят нови знания, преди още да са тръгнали на училище. С помощта на родителите, те ще навлязат доста бързо в света на буквите и цифрите. Което от своя страна ще ги подготви за заниманията, които им предстоят да научат в училище и ще им бъде далеч по-лесно. 

Описание: 

Комплектът ще помогне на малчуганите бързо и лесно да научат буквите от английската азбука, а и след това, с помощта на възрастните, да се научат и да съставят единични думички, а защо не и кратки изречения. С времето те ще започнат да се опитват сами да изписват всяка една буква. Те са изработени в различни цветове, за да може децата по-лесно да запомнят и разпознават всяка една по-лесно. Това ще им помогне в подготовката по изучаването на чужди езици. Цифрите ще дадат основата на изучаването на математиката занапред в училище. С времето те ще започнат да правят опити да изписват всяка една цифра и да е разпознават, когато я видят.

Как функционира?

Цифрите и буквите са изработени така, че да могат да могат да се закрепят върху метални повърхности – като дъска, хладилник, маса или други. По този начин децата ще могат да подреждат буквите в думи, а цифрите в по-големи числа. С малко повече фантазия, с помощта на маркер, например, ще могат и да се научат на действия като събиране, изваждане, умножение и деление.

Дизайн: 

Буквите са от английската азбука. Всяка е в различен цвят, за да бъде по-лесна различима от останалите. В задната си част имат по един магнит. Цифрите са от 0 до 9. Те също са в различни цветове и имат магнити. Целият комплект е изработен от пластмаса, която е безвредна за децата. Тя е устойчива и здрава. Дизайнът на буквите и цифрите е изчистен, но и доста весел и забавен. Определено ще привлече вниманието на децата. 

Технически характеристики:

  • За многократна употреба;
  • Препоръчителна възраст: деца над 3 години.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Комплект магнитни пластмасови букви и цифри Letters and numbers.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.