Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект четки за почистване на дрехи и повърхности от прах и косми TV969

27,50 лв

36,50 лв

-25%

-9,00 лв

Комплект четки за почистване на дрехи и повърхности от прах и косми TV969 #08111

Описание:

Този комплект от четки тип валяк работи с иновативна нова повърхност, която може да се използва многократно при отстраняването на прах и косми от дрехите, мебелите, стените, устройствата в дома. Повърхността на четките бързо и лесно прилепва всички замърсявания, след което лесно се почиства със сапун и вода и след изсъхване е готова отново за употреба. Четките използват принципа на валяци, при което те просто се превъртат върху повърхностите без усилия и обират неприятните замърсявания. Най – малкия размер четка е направен за почистване на костюми и дрехи, което позволява дрехите да са в перфектен вид независимо от наличието на домашни любимци или губери и дамаски, които са с много косми. Втория размер четка е предназначен за почистване на дивани, табуретки, пердета и по – големи повърхности на близки разстояния. Третия размер четка е най – голям с удължена дръжка, за по – трудно достъпни места, които могат да са на височина.

Особености:

Комплектът от четки в три размера, дава възможност да поддържате дома си, дрехите си и мебелите бързо и лесно в изряден вид, без много усилия. Повърхността на валяците от нов специален материал, който може да се използва многократно без това да намалява неговата функционалност. Четките се измиват лесно под течаща вода и сапун и след като изсъхнат са готови за нова употреба. Те премахват всякакъв вид косми и тъкани, оставяйки повърхностите чисти и свежи. Особено голямо преимущество за хората с домашни любимци, които често се сблъскват с проблема от множество косми разпръснати навсякъде. Поддържането на официални дрехи и костюми не може да бъде по – лесно, когато разполагате с мини четката за почистване. Нейната дръжка е удобна, ергономична и не натоварва ръката за да се постигне по – добър ефект.

Дизайн:

Четките имат приятен дизайн в два цвята: бяла дръжка и млечно син валяк. Цветовете действат енергизиращо и стимулиращо по време на почистването. Малката четка се сгъва и придобива компактни размери подходящи да се носи в чанта или сак по време на пътуване, което гарантира перфектния вид на дрехите по време на командировки или отсъствия от дома. Средно голямата четка е с по – голям по размер валяк, с къса дръжка, което е най – подходящо за почистване на мебели, пердета и повърхности на близко отстояние. Голямата четка има дълга телескопична дръжка, която се регулира на размери от 47 – 77 см и позволява да се почистват повърхности на високо, като климатици, картини или други подобни части от интериора.

Технически характеристики:

 • Име на продукта: Комплект четки за почистване на дрехи и повърхности
 • Цвят на дръжките: Бял;
 • Цвят на валяка: Син;
 • Материал: РР, ABS;
 • Размер на малката четка /сгъната/: 10 см х 7.5 см;
 • Размер на средната четка /сгъната/: 10.3 см х 11 см;
 • Размер на голямата четка /сгъната/: 19.5 см х 46-77 см.

Съдържание на опаковката:

 • 1 бр. Малка сгъваема четка за почистване на косми;
 • 1 бр. Средна по размер четка за почистване на косми;
 • 1 бр. Голяма по размер четка за почистване на косми;
 • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.