Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Компактен и мощен джобен фенер Т6

15,00 лв

Компактен и мощен джобен фенер Т6 #04409

Описание:

Представяме Ви супер мощния фенер Т6. Изключително компактен и удобен за всяка чанта, сак или яке. Изработен е от качествена алуминиева сплав, която го прави много лек и удобен. Един от най-добрите модели в нашето портфолио. Подходящ е за разнообразни професии от всякакви сфери - военнослужещи при мисии, изследователи в пещери, миньори, строителни работници, автомобилни специалисти,водопроводчици, шофьори, охранители, рибари, полицаи и много други.
С този фенер безпроблемно ще подредите и изчистите вашия гараж, мазе или таванско помещение. Той ще бъде ваш помощник при всякакви ремонтни дейности вкъщи. Може да го използвате, докато извеждате вечер кучето или просто се разхождате в парка. Предимство е, че е лек и няма да ви тежи, докато сте навън. С него ще се чувствате една идея по-спокойни при преминаване през тъмни участъци.

Особености:

Ръчният фенер може да се използва и при много спортни дейности: нощно бягане, колоездене, катерене, къмпинг, ветроходство и други. Благодарение на силната лед светлина ще може значително да улесните подготовката за къмпинг на открито: разпъване на палатка, приготвяне на вечеря и напитки, събиране на дърва за огън и др. Водоустойчив е, така че може безпроблемно да се използва при всякакви условия. Батерията е много икономична, така че може да го използвате дълго време преди следващото зареждане. В съвременното ежедневие фенерите се оказват все по-нужни и необходими. По-често използвани са от мъжете, заради повечето професии и дейности вкъщи. Жените също могат да се възползват от удобствата. Все повече данамични професии се наблюдават, при които се налага човек да се излиза и да се прибира по-тъмно. С джобният фенер ще може да осветявате по-тъмни улици и паркове.  Артикулът се предлага в кутия с всички налични аксесоари. Може да го закупите, както за подарък, така и за лична употреба.

Технически характеристики:

  • Алуминиева сплав;
  • Мощна лед светлина;
  • Няколко режима на работа;
  • Водоустойчив;
  • Взривоустойчив;
  • Енерго-спестяваща функция.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Многофункционално фенерче от алуминиева сплав Т6.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.