Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Издължени обеци синджир с перли и лик на лъв А109

9,00 лв

Издължени обеци синджир с перли и лик на лъв А109 #05616

Описание:

Обеците са продълговати, те визуално издължават контура на лицето, което ги прави много подходящи за хората с квадратна, кръгла и сърцевидна форма на лицето. Подходящи са по – стилни и елегантни прически, но смело може да ги използвате и с по –обикновени. Сребристите и перлените елементи се съчетават много добре с официални облекла за тържествени церемонии, но също може да ги комбинирате и с дрехи в спортно – елегантен стил. Цветово тази комбинация е приложима за абсолютно всички цветове и не е необходимо дълго да обмисляте, когато решите да направите някакво съчетание.

Особености:

Перлите и сребристите елементи ще създадат усещане за елегантност на вашата визия и ще въздействат на доброто впечатление, което ще получат от вас, в обкръжението ви. Може да използвате този аксесоар при посещения на музеи, творчески събирания, коктейли, вечерни клубове, сватбени тържества, кръщене. Перлите са много удачни за този тип мероприятия и се съчетават добре с официално облекло.

Дизайн:

Нов и интересен дизайн обеци с облика на лъв в горната част, от която се спуска дълъг синджир със седем перлени елемента. Свръзката между перлите, е с  четири кръгли елемента, които формират квадрат и създават нежна и естетична композиция. Главата на лъва е релефна и много детайлно изработена. Обеците имат изчистен и същевременно елегантен дизайн. Те са нов модел, който се свързва с новите модни тенденции и ще обнови вашето излъчване и стил. Обеците се прикрепват с винтчета, те се поставят бързо и лесно, имат олекотен дизайн, който не натоварва ухото и не създава дискомфорт. Използваните материали са с високо качество и хипоалергични, което ще ви предпази от алергии или други неприятни кожни реакции.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Сребрист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Издължени обеци синджир с перли и лик на лъв.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.