Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Интересна висулка във формата на летящ орел NSD23

17,00 лв

Интересна висулка във формата на летящ орел NSD23 #07899

Описание:

Страхотен, впечатляващ модел, предназначен за вашето ежедневие или специален повод. Изработен е от висококачествена бижутерска сплав, която не дразни кожата и не ръждясва. Може да се носи с висулка по ваш избор. Страхотната висулка е с формата на орел с разперени криле. Изработката е изключително прецизна и красива. Орелът е полиран, с красиво разперени криле, в цвят сребро.

Особености: 

Изработено от висококачествена бижутерска сплав, бижуто се нуждае от поддържане, за да е по-дълго красиво и бляскаво. Избягвайте честото му мокрене. Съхранявайте в кутийка. Почистването става с памучен плат и спирт или леко влажна кърпа. Не използвайте абразивни и агресивни препарати, които могат да повредят покритието му. Чудесен подарък за приятел, любим човек, родител, близък. С него ще изглеждате шик на парти, коктейл, на работа. Орелът е символ на дълголетие и здраве и може да се носи като талисман. Сребърният медальон във формата на орел, който символизира сила, безстрашност и бързина. Добавете този медальон към тоалета си и той ще придаде позитивност на вашия стил.

Дизайн: 

Дизайнът е закачлив, кокетен и екстравагантен. Бижуто ще се превърне във ваш любим аксесоар, тъй като е подходящ за ежедневно носене. Висулката е с форма на красив орел, с разперени криле. От вътрешната страна е кух, за да се отнеме от теглото и да не причинява дискомфорт при по-дълготрайно носене. Красивата висулка е полирана, като всеки елемент е пресъздаден с прецизна точност. Закачливият и реалистичен дизайн, превръща бижуто в любим моден аксесоар. Чудесно се съчетава с другите ви бижута в сребърно, тъй като е непретенциозно и елегантно.

Технически характеристики: 

  • Състояние: Чисто ново;
  • Материал: Висококачествена бижутерска сплав;
  • Цвят: Сребро;
  • Висулка: Масивна – орел;
  • Размер висулка: 31 мм х 35 мм;
  • Подходящо за: Мъже/ Жени.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Висулка с фигура орел;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.