Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Интересна масивна висулка череп войн NSD13

19,00 лв

Интересна масивна висулка череп войн NSD13 #07892

Описание:

Страхотен и солиден модел, предназначен за вашето ежедневие или специален повод, на който да изразите себе си. Изработен е от висококачествена бижутерска сплав, която не дразни кожата и не ръждясва. Може да се комбинира с всякакъв тип верижка. Страхотната висулка е с формата на страховит череп. Изработката е изключително прецизна и детайлна. Черепът е в сребърен цвят. Висулката е със светлосенки и изглежда зашеметяващо. Изключително подходяща ако сте един истински рокер или бунтар.

Особености: 

Изработено от висококачествена бижутерска сплав, бижуто се нуждае от поддържане, за да е по-дълго красиво и бляскаво. Избягвайте честото му мокрене. Съхранявайте в кутийка. Почистването става с памучен плат и спирт или леко влажна кърпа. Не използвайте абразивни и агресивни препарати, които могат да повредят покритието му. Рокерският и бунтарски дизайн, превръща бижуто в любим моден аксесоар. Чудесно се съчетава с другите ви бижута в сребърно в същия стил. Чудесен подарък за приятел, любим човек, колега, близък. С него ще изглеждате уникално на парти, коктейл, на почивка. Показва вашата индивидуалност, характер, предпочитания към музика.

Дизайн: 

Дизайнът е уникален. Бижуто ще се превърне във ваш любим аксесоар, тъй като е подходящ за ежедневно носене. Висулката е с форма на череп, изработен с точност и прецизност. От вътрешната страна е кух, за да се отнеме от теглото и да не причинява неудобство при  по-дълготрайно носене. Очните ябълки са кухи, оголени зъби, стърчащи рогове. Черепът прилича на маска истински железен войн. Ако искате да привлечете внимание, това е вашето бижу. Подходящо е за пънк и рокерско облекло. Фенове сте на рок музиката, моторите и щурите концерти на вашата любима група, то това е вашият аксесоар.

Технически характеристики: 

  • Състояние: Чисто ново;
  • Материал: Висококачествена бижутерска сплав;
  • Цвят: Сребро;
  • Висулка: Масивна – череп, тип маска железен войн;
  • Тегло висулка: 20 грама;
  • Подходящо за: Мъже/ Жени.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Висулка череп;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.