Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Интелигентно оборудване за масаж на врата с безжична функция

316,00 лв

Купи на кредит

Интелигентно оборудване за масаж на врата с безжична функция #05714

Описание:

Представяме ви този невероятен масажор за шия, който отпуска и намалява напрежението в схванатите мускули. Той е много лек и практичен и може да го използвате докато работите или просто си седите у дома. При редовна употреба сами ще усетите разликата. Ще се почувствате по енергични, сковаността ще изчезне, а главоболията ще намалеят до минимум. Изключително лесен за употреба, просто го поставяте върху напрегнатата зона, натискате бутона и се наслаждавате на един наистина отпускащ масаж. Масажорът има подвижни рамене, които Ви позволяват да регулирате ширината на яката, за да я напаснете по-добре. Тя е изработена така, че да държи главата в изправено положение, което намалява натоварването и усукването на прешлените.

Особености:

Масажорът за физиотерапия действа в дълбочина чрез прецизни електромагнитни импулси с ниска честота. Снабден с два полярни елемента, които са в контакт с повърхността на кожата. Въздействието е сравнимо с вибриращи движения върху тялото и акупунктура едновременно. Действа в ключови точки на врата, шията и гърба, независимо или едновременно, като осигурява приятно усещане за отпускане и релакс. По време на масаж се оказва влияние върху съответните нерви и стимулиране на кръвообращението. Интелигентна програма за автоматичен масаж с едно пускане с едно докосване, можете да се насладите на удобен масаж веднага, без дистанционно управление. С вградена 1500mAh литиева батерия, тя може да се използва непрекъснато в продължение на 8 дни (2 пъти дневно, 15 минути всеки път), след като бъде напълно заредена за 3 ~ 4 часа. По-удобно за използване.

Дизайн:

Пластмасов материал с висока еластичност и здравина.  С уникалния стил на слушалки. От мек силиконов материал, който позволява на кожата да диша. без натиск върху артерията на врата; Ергономичен дизайн - U-образен дизайн на пръстен, пасва на физиологичната извивка на шията; Бърза функция за горещ компрес и функция за предварително нагряване, вграден NTC сензор, прецизен контрол на температурата -2 градуса, като ви предоставя топло и комфортно изживяване; Функцията за кръгово сцепление постепенно коригира стойката на шията. 

Технически характеристики:

  • Модерен и интелигентен външен вид;
  • Време на програма: 0-30 минути;
  • Време за зареждане: 3-4 часа;
  • 1500 mAh литиева батерия.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Масажна яка;
  • 1 х Транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Масажори и яки за врат

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.