Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Иновативен преносим USB вентилатор без перки TV497

17,99 лв

Иновативен преносим USB вентилатор без перки TV497 #05820

Описание:

Пътуването в горещите летни дни, може да ви създаде дискомфорт, който вече имате възможност да избегнете напълно, с този нов модел иновативен преносим USB вентилатор. Вентилаторът има минималистичен, изчистен дизайн, което ви позволява без никакво неудобство да го транспортирате в дамската си чанта и да го използвате навсякъде и когато пожелаете. Основата има цилиндричен дизайн в нежен розов част, а обдухващата глава има кръгла форма в бял цвят, като забележете, вентилаторът работи без перки! Вентилаторът ви осигурява силна струя охладен въздух, навсякъде по всяко време.

Особености:

Голям недостатък на портативните устройства беше необходимостта от постоянната смяна на батериите. USB захранването напълно отстрани този недостатък! Може да зареждате батерията на вентилатора чрез всеки USB порт, който е свързан към захранването и да използвате своето устройство безпроблемно с часове. Вентилаторът работи напълно безшумно, което по никакъв начин няма да смущава вас или околните. Може да го използвате както в дома си, така и в офиса, в градския транспорт, по време на пикник, на вилата и сред природата. Той няма да смущава вашите дейности, но ще ви осигурява пълен комфорт, който със сигурност ще оцените веднага! Вентилаторът ви осигурява силна струя охладен въздух, който ще освежи за секунди лицето и тези части на тялото ви, към които го насочите. Останете свежи, чисти и красиви независимо от обстоятелствата, които ви съпътстват с този страхотен иновативен USB вентилатор! Неговото въздействие ще усетите, още първите секунди в които го включите! Наслаждавайте се на лятото пълноценно, без стрес и тревога от високите температури.

Дизайн:

Този модел преносим вентилатор, е напълно безвреден за околната среда и хората , които го използват. Той е страхотен подарък за топлите летни дни, с който може да зарадвате ваша приятелка, роднини, детето си. Материалите от които е изработен са качествени, екологично чисти и издръжливи, което ви гарантира дълъг живот и качество на използване.

Технически характеристики:

  • Тип уред : USB вентилатор без перки;
  • Захранване: USB кабел;
  • Цвета се изпраща според наличностите на склад;
  • Височина: 21 см;
  • Дължина на кабела: 9.3 см;
  • Тегло: 158 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 бр. Преносим USB вентилатор без перки;
  • 1 бр. USB кабел;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички За дома

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.