Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Готик висулка талисман с формата на овен NSD18

19,00 лв

Готик висулка талисман с формата на овен NSD18 #07895

Описание:

Страхотен и запомнящ се модел, предназначен за вашето ежедневие или специален повод. Изработен е от висококачествена бижутерска сплав, която не дразни кожата и не ръждясва. Може да се комбинира с верижка по ваше желание. Впечатляващата висулка е с формата на овен и допълнителна декорация. Изработката е изключително прецизна и красива. Главата на овена е детайлна, със светлосенки. Бижуто е в цвят сребро.

Особености: 

Изработено от висококачествена бижутерска сплав, бижуто се нуждае от поддържане, за да е по-дълго красиво и бляскаво. Избягвайте честото му мокрене. Съхранявайте в кутийка. Почистването става с памучен плат и спирт или леко влажна кърпа. Не използвайте абразивни и агресивни препарати, които могат да повредят покритието му. Препоръчително е след като сте се къпали с бижуто, да го подсушите добре.

Дизайн: 

Дизайнът е впечатляващ, може да се носи като амулет. Бижуто ще се превърне във ваш любим аксесоар, тъй като е подходящ за ежедневно носене. Висулката е с форма на глава на овен, изработена с точност и прецизност. От вътрешната страна е кух, за да се отнеме от теглото и да не причинява дискомфорт при  по-дълготрайно носене. Рогата на овена са красиво оформени. През тях преминава синджирчето. Реалистичният дизайн, превръща бижуто в любим моден аксесоар. Чудесно се съчетава с другите ви бижута в сребърно, тъй като е непретенциозно и елегантно. Чудесен подарък за приятел, любим човек, родител, близък. С него ще изглеждате шик на парти, коктейл, на работа. Подходящо е за човек, зодия овен, или ако вие сте овен, може да подарите бижуто на вашия любим.

Технически характеристики: 

  • Състояние: Чисто ново;
  • Материал: Висококачествена бижутерска сплав;
  • Цвят: Сребро;
  • Висулка: Масивна – глава на овен, орнаменти;
  • Размер висулка: 23,5 х 31,2 см;
  • Тегло висулка: 8, 6 грама;
  • Подходящо за: Мъже/ Жени.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Висулка с глава на овен, орнаменти;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.