Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Големи барокови обеци с кристали и релеф на кралица Елизабет А5

18,50 лв

Големи барокови обеци с кристали и релеф на кралица Елизабет А5 #05206

Особености:

Почитателите на аристокрацията и стила на Барок, със сигурност ще харесат тези обеци с модернизиран дизайн, който е съчетание между двата стила. В горната си част обеците имат кристален елемент, който е обграден с единадесет кристала в типичния за Барок стил. В основната си част, обеците представляват златен лавров венец, върху който са разположени пет рози. В центъра на венеца е релефа на младата кралица Елизабет в профил. В долната част на венеца има кръгъл кристал обграден от осем по- малки кристала. Към венеца, е добавена висулка с кристали във същата форма, с по – големи размери и осем елемента.Обеците се закрепят чрез винтчета.  

Описание:

Стилът на Барок обръща особено внимание на величествеността в скулптурата, картините, и всички изкуства. Релефът с профила на младата кралица Елизабет, точно отразява това. Този стил е имал за цел, да прославя и пропагандира могъществото на властта, на аристокрацията, на църквата, но заедно с това и да изразява идеята за безграничността и многообразието на света, за неговата изменчивост. Обеците имат автентичен дизайн, който е визуално приятен и изглежда представително. Той може да бъде съчетан с различни цветове и модели дрехи, според вашия вкус и предпочитания.  

Дизайн:

За изработката на обеците, е използвана качествена сплав, която е позлатена по нова технология с цел запазване на вида на обеците в продължение на времето. Изработката се отличава с качество на детайлност на елементите.Продълговатата овална форма на обеците ги прави подходящи за всяка форма на лицето, като му придава естетичен и хармоничен вид. 

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Сплав;
  • Цвят:Златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. обеци в стил Барок с кристали и релеф.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.