Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Функционална сгъваема масичка за лаптоп PCT10

84,00 лв

Функционална сгъваема масичка за лаптоп PCT10 #04716

Особености:

Представяме ви сгъваема функционална масичка за лаптоп. Употребата ѝ създава комфорт. Благодарение на сгъващите се крака може да бъде поставена в различни позиции. Това е единствената масичка, която предлага толкова много варианти за поставяне. При сгъване на краката до край, тя се трансформира в подложка и охладител за лаптопа. Тя е много удобна за пренасяне, тъй като е лека и се сгъва лесно.  Съхранението ѝ не изисква много пространство. С нейна помощ можете да използвате преносимия си компютър или да четете книга дори и докато лежите. Изобщо има множество приложения. Определено си заслужава да я притежавате, ако често използвате лаптоп.

Описание: 

Използвайте лаптопа си на дивана, на помощна масичка, на пода, на бюрото, на леглото и навсякъде, където ви е удобно. Във всички случаи сгъваемата поставка ще влезе в употреба и ще внесе комфорт. Може да се използва и за поставяне на таблет, книга или за закуска в леглото. Също така може да я използвате, докато сте си полегнали блажено  в леглото в спалнята или на дивана във всекидневната.

Как функционира?

Може да се използва с всякакви марки и модели лаптопи. Монтажът ѝ е лесен. Необходимо е да я настроите според желаната височина и наклон. Регулирайте я според индивидуалните ви предпочитания, за да ви бъде удобно, докато използвате лаптопа. След това поставете вашето устройството върху нея. Ако използвате допълнително мишка, може да я поставите на мястото предназначено за нея.  

Дизайн:

Масичката има доста функционален дизайн. Тя е със стабилна метална конструкция. За по-голямо удобство краката ѝ са сгъваеми и могат да се въртят на 360 градуса. Има копче, което способства завъртането и с автономно заключващи се стави. Снабдена е с поставка за мишка. Масичката е изработена от анодизиран алуминий с високо качество, който не се плъзга. Тя е в черен матов цвят. Размерите ѝ са компактни и това спестява пространство. Височината може се наглася лесно. Наклонът също може да се регулира. Има две вентилационни прозорчета за охлаждане, които предотвратяват прегряване при но-продължителна работа.

Технически характеристики:

  • Странична поставка за мишка;
  • Два охлаждащи отвора;
  • Издържа до 10 кг.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Функционална сгъваема масичка за лаптоп.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.