Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Flourish Lama – универсална залепваща лента с широко приложение

6,00 лв

20,00 лв

-70%

-14,00 лв

Flourish Lama – универсална залепваща лента с широко приложение #01370

Особености

Едно малко чудо, плод на съвременната наука, което ще улесни ежедневието ви. Може да използвате ивицита за широк спектър от дейности - от удобно закачване на телефона в колата, при разговори, до премахване на косми от домашни любимци върху дрехите или прах от различни повърхности.

Какво е Flourish Lama

Flourish Lama гумена лента е революционно изобретение, което ще улесни живота на много хора. Изработена е от специален нано-полимер, с гелоподобна структура, който има три пъти по-силна залепваща способност от други подобни материали. Поради тази причина има и толкова широко приложение и се използва за най-различни повърхности, включително и изключително гладки като стъкла и огледала. Има страхотно приложение в кухнята – залепва за шкафове, дървени и метални плоскости, плочки или каквото е необходимо. В колата е незаменим помощник, ако няма къде да поставите телефона, така че да провеждате спокойно разговори по време на път или слушате музика. Ако сте от хората, които често губят ключовете, поставете Flourish Lama на удобно място до вратата и при влизане просто ги залепете на нея. Така, те винаги ще са ви подръка, когато напускате дома си.

Употреба

Лентата е еластична и може да бъде сгъвана или да променя формата си в зависимост от обекта, към който е залепене. Може да бъде прана и използвана многократно, като единствено не трябва да я подлагате на висока температура, например да я гладите с ютия или оставяте продължително време на слънчева светлина. Фабрично се предлага в две форми – права, издължен правоъгълник или т.нар. форма на сапун, елипсовидна с извивки навътре.

Специалният нано-полимер гел е технологична революция плод на тригодишни изследвания. Той е напълно безвреден на пипане и не предизвиква алергични реакции. Направен е и с мисъл за защита на околната среда –рециклира се и не е токсичен при разграждане.

Характеристики:

  • Материал: Flourish Lama Rubber;
  • Цвят: черен;
  • Тегло: 68 грама;
  • Размер, форма „сапун“: 151/30/5 мм (дължина/широчина/плътност);
  • Размер, правоъгълник: 135/ 63/5 мм (д/ш/п);
  • В комплекта: 2 ленти с различна форма.

Flourish Lama – универсална залепваща лента с широко приложение 9 Flourish Lama – универсална залепваща лента с широко приложение 10 Flourish Lama – универсална залепваща лента с широко приложение 11

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.