Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрически затоплящ колан за коляно, TV298

99,90 лв

Електрически затоплящ колан за коляно, TV298 #04885

Особености:

Електрическият затоплящ колан загрява зоната около коляното и прилага вибрационен масаж. Изработен от висококачествена дишаща материя, която не предизвиква изпотяване по време на процедурите. Устойчивите ленти с велкро спомагат за правилното и стабилно закрепване на колана.  За по-голям ефект при неразположение и в двете колена, е добре да разполагате с два колана, за може едновременно да третирате проблемните зони. По този начин оздравителният процес ще отнеме по-кратко време.

Описание:

Коланът облекчава мускулното напрежение, намалява болките, подпомага възстановяването при спортистите и при хора, които често са подложени на физически натоварване, поддържа и стимулира кръвообращението, помага да се увеличи нивото на кислорода в кръвта, ускорява обновяването на клетките. Може да се използва и за ръце. Облекчава схващания и други физически неразположения. Подходящ е  за употреба и от възрастни хора. Диапазонът на регулиране на температурата варира от 35 ° до 65 °. Освен, че има затоплящ ефект, коланът предлага и вибрационен отпускащ масаж, като отнема умората.

Как функционира?

Поставете колана на коляното и с помощта на контролера включете уреда. С него може да избирате силата на интензитета, температурата на затопляне или вибрационната сила на масажа. За по-добър ефект се препоръчва коланът да се използва 2-3 пъти дневно и след употреба да се пият поне по 500 мл вода. За да използвате правилно колана и да предотвратите пожар, изгаряния или токов удар, прочетете внимателно инструкциите за употреба. Спазвайте стриктно всяко едно указание. Ако продуктът е повреден или имате съмнение за неизправности, в никакъв случай не го използвайте. Не го разглобявайте и не ремонтирайте сами. 

Дизайн:

Коланът представлява пояс, който се поставя на коляното или други части на тялото. В черен цвят е, като по краищата има оранжеви кантове. Материята е дишаща и също така предпазва от изгаряния при достигане на максимална температура на работа. Вътрешната страна е нежна към кожата и не предизвиква кожни раздразнения. Аксесоарът е удобен е и не създава дискомфорт по време на носене. Дизайнът му е ергономичен. Обхваща зоната над и под коляното. Лентите с велкро спомагат коланът да не се размества по време на носене. Размерът е универсален и би паснал на всеки, който желае да го използва. Към уреда има практичен контролер за управление, който е свързан към него чрез кабел.

Технически характеристики:

  • Диапазон на регулиране на температурата 35 ° до 65 °;
  • Номинално напрежение: 220 V;
  • Номинална честота: 50 Hz;
  • Мощност: 40 W;
  • Размери: 58 см * 40 см * 60 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Електрически затоплящ колан за коляно.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.