Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android

299,00 лв

529,00 лв

-43%

-230,00 лв

Купи на кредит

Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android

Особености

Има една стара мисъл – момчетата не порастват, порастват само играчките им. Изхождайки  от това за новия сезон предлагаме на вашето внимание новият, по-голям и усъвършенстван скутер.

Удобно опакован и напълно готов за работа, необходимо е само да го заредите и сте готови за пътя. Няколко разлики с миналогодишните модели – върху калниците има защитна гумена лента, предпазваща корпуса при преобръщане. Добавени са нови, ярки цветове. Степенките са значително по-широки. Самият механизъм между тях е усилен с оглед на увеличената товароносимост. По-ярки са и индикаторите за правилна работа. Добавена е аудиосистема с Блутуут. Увеличените размери не са довели го разлика в теглото и винаги си остава възможността да го носите с една ръка примерно през някой подлез или в метрото.

Споменавали сме при предишни тестове на подобни превозни средства за бързото свикване с управлението им. След секундите на борба с вестибуларния апарат се понасяте като вятъра. По-високата мощност на моторите осигурява преодоляване на наклони дори от пасажери с голямо тегло. А пътният просвет ви дава спокойствието, че няма да се обърнете при всяка фуга между плочките. Вечерното каране е страхотно изживяване благодарение на LED светлините – изглежда сякаш сте стъпили върху някакъв робот от бъдещето. Отначало не можехме да схванем полезността на Блутуут системата. После осъзнахме – идеята е гениална. От една страна, ако пуснете музика, допълнително предупреждавате другите участници в движението за вашето пристигане. Това е важно в предвид тихата работа на моторите. От друга страна, можете да водите разговор, без да се отвличате от управлението и да станете новата звезда в канала „Топпадания“ на YOUTUBE. Поработено е върху настройките на електронната защита. Сега вече при висока скорост, голям ъгъл или слаба батерия реакцията е много по-плавна и не дразни излишно. Самата батерия е с повишен капацитет, защита от пожар, претоварване и режим за бързо дозареждане.

Този скутер ви дава възможност да споделите карането с цялото семейство. Магнит за малки и големи, той връща радостта от свободното движение по един екологичен начин. Благодарение на промените в климата имаме вече близо 9 месеца в годината, подходящи за каране. А все по-урбанизираният ни свят осигурява повече локации, било то навън или на закрито.  Добра новина – въпреки многото нововъведения цената е останала достъпна, а разходите за експлоатация са ниски. Прибавете пълната гаранция и отличната ни сервизна база с оригинални резервни части и изберете оригинала! И за секунда няма да съжалявате!

Основни функции и характеристики

 • Мощни електродвигатели – два броя безчеткови  по 300 вата;
 • Блутуут Аудио Система – мощност 5 вата, работи с всички марки телефони и таблети;
 • Батерия – Литиево Йонна, САМСУНГ 36 волта, 6.6 Ач с живот над 3000 зареждания;
 • Зареждане на батерията от 220 волта;
 • Гуми – 8 инча от плътна и устойчива на изтъркване гума;
 • Усъвършенстван FOC жироскопен механизъм – позволява прецизни маневри и нулев радиус на завой(върти се около оста си);
 • Максимална скорост – 15 км/ч;
 • Преодоляем наклон – до 50% ( 22.5 градуса);
 • Пробег – до 25 км или до 2 часа езда;
 • Зареждане – < 2 часа;
 • Размер – 610*230*220 mm;
 • Тегло – 11 килограма;
 • Полезен товар – до 120 килограма;
 • Гаранция: 12 месеца.
Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 17 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 18 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 19 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 20 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 21 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 22 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 23 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 24 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 25
Части за ховърборд
Първи юни - денят на детето
Най-популярните съвременни, технологични играчки за деца за 2017 и какви са техните предимства
2018-07-28

Защита е най_евтино

  2018-06-22

  предлага добра цена, гаранция и допълнителна отстъпка.

   2018-05-15

   Перфектна работа! Благодаря!

    2018-03-28

    Харесал съм и други добри неща на достъпни цени ! Сигурен съм че ще сме си полезни ! Пожелавам много успухи !

     2017-07-14

     Правото на оглед на пратката, 15 дни право на връщане.

      2017-05-30

      Тъй като синът ми сега е 7 клас и ще кандидатства за гимназия, доста се измъчи тази година. Заради всички усилия, които положи тази година, реших да го изненадам с този невероятен скейтборд. Нямам търпение да му го подаря.

       2017-05-20

       Харесаха ми вашите оферти

        2017-05-17

        Пазаруван от сайта защото открих това, което търсих и при това на промоционална цена!

         2017-05-15

         Страхотна промоция. Дано я има след 5 дни, когато ще взема заплата и ще поръчам този електрически скейтборд. Синът ми ще бъде много щастлив.

          2017-04-13

          Електрическите скейтбордове са популярни сред всички деца. Моето дете в продължение на годиина искаше да му купя ховърборд, но поради високите цени нямаше как да си го позволя. За щастие, във вашия сайт скейтбордовете са на по-нормални цени, така, благодарение на вас, успях да сбъдна мечтата му.

           Напишете отзив

           Напишете отзив

           Напишете отзив

           Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

           Други потребители избраха също Всички Електрически скутери

           Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

           Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

           Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.