Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android

299,00 лв

529,00 лв

-43%

-230,00 лв

Купи на кредит

Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android #00282

Особености

Има една стара мисъл – момчетата не порастват, порастват само играчките им. Изхождайки  от това за новия сезон предлагаме на вашето внимание новият, по-голям и усъвършенстван скутер.

Удобно опакован и напълно готов за работа, необходимо е само да го заредите и сте готови за пътя. Няколко разлики с миналогодишните модели – върху калниците има защитна гумена лента, предпазваща корпуса при преобръщане. Добавени са нови, ярки цветове. Степенките са значително по-широки. Самият механизъм между тях е усилен с оглед на увеличената товароносимост. По-ярки са и индикаторите за правилна работа. Добавена е аудиосистема с Блутуут. Увеличените размери не са довели го разлика в теглото и винаги си остава възможността да го носите с една ръка примерно през някой подлез или в метрото.

Споменавали сме при предишни тестове на подобни превозни средства за бързото свикване с управлението им. След секундите на борба с вестибуларния апарат се понасяте като вятъра. По-високата мощност на моторите осигурява преодоляване на наклони дори от пасажери с голямо тегло. А пътният просвет ви дава спокойствието, че няма да се обърнете при всяка фуга между плочките. Вечерното каране е страхотно изживяване благодарение на LED светлините – изглежда сякаш сте стъпили върху някакъв робот от бъдещето. Отначало не можехме да схванем полезността на Блутуут системата. После осъзнахме – идеята е гениална. От една страна, ако пуснете музика, допълнително предупреждавате другите участници в движението за вашето пристигане. Това е важно в предвид тихата работа на моторите. От друга страна, можете да водите разговор, без да се отвличате от управлението и да станете новата звезда в канала „Топпадания“ на YOUTUBE. Поработено е върху настройките на електронната защита. Сега вече при висока скорост, голям ъгъл или слаба батерия реакцията е много по-плавна и не дразни излишно. Самата батерия е с повишен капацитет, защита от пожар, претоварване и режим за бързо дозареждане.

Този скутер ви дава възможност да споделите карането с цялото семейство. Магнит за малки и големи, той връща радостта от свободното движение по един екологичен начин. Благодарение на промените в климата имаме вече близо 9 месеца в годината, подходящи за каране. А все по-урбанизираният ни свят осигурява повече локации, било то навън или на закрито.  Добра новина – въпреки многото нововъведения цената е останала достъпна, а разходите за експлоатация са ниски. Прибавете пълната гаранция и отличната ни сервизна база с оригинални резервни части и изберете оригинала! И за секунда няма да съжалявате!

Основни функции и характеристики

 • Мощни електродвигатели – два броя безчеткови  по 300 вата;
 • Блутуут Аудио Система – мощност 5 вата, работи с всички марки телефони и таблети;
 • Батерия – Литиево Йонна, САМСУНГ 36 волта, 6.6 Ач с живот над 3000 зареждания;
 • Зареждане на батерията от 220 волта;
 • Гуми – 8 инча от плътна и устойчива на изтъркване гума;
 • Усъвършенстван FOC жироскопен механизъм – позволява прецизни маневри и нулев радиус на завой(върти се около оста си);
 • Максимална скорост – 15 км/ч;
 • Преодоляем наклон – до 50% ( 22.5 градуса);
 • Пробег – до 25 км или до 2 часа езда;
 • Зареждане – < 2 часа;
 • Размер – 610*230*220 mm;
 • Тегло – 11 килограма;
 • Полезен товар – до 120 килограма;
 • Гаранция: 12 месеца.
Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 1 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 2 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 3 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 4 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 5 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 6 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 7 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 8 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 9 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 10 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 11 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 12 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 13 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 14 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 15 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 16 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 17 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 18 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 19 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 20 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 21 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 22 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 23 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 24 Електрически скейтборд с Bluetooth аудио система iOS и Android 25
Укроти детето с Ховърборд
Части за ховърборд
Първи юни - денят на детето
Най-популярните съвременни, технологични играчки за деца за 2017 и какви са техните предимства
Безопасни ли са ховърбордовете за деца
2018-07-28

Защита е най_евтино

  2018-06-22

  предлага добра цена, гаранция и допълнителна отстъпка.

   2018-05-15

   Перфектна работа! Благодаря!

    2018-03-28

    Харесал съм и други добри неща на достъпни цени ! Сигурен съм че ще сме си полезни ! Пожелавам много успухи !

     2017-07-14

     Правото на оглед на пратката, 15 дни право на връщане.

      2017-05-30

      Тъй като синът ми сега е 7 клас и ще кандидатства за гимназия, доста се измъчи тази година. Заради всички усилия, които положи тази година, реших да го изненадам с този невероятен скейтборд. Нямам търпение да му го подаря.

       2017-05-20

       Харесаха ми вашите оферти

        2017-05-17

        Пазаруван от сайта защото открих това, което търсих и при това на промоционална цена!

         2017-05-15

         Страхотна промоция. Дано я има след 5 дни, когато ще взема заплата и ще поръчам този електрически скейтборд. Синът ми ще бъде много щастлив.

          2017-04-13

          Електрическите скейтбордове са популярни сред всички деца. Моето дете в продължение на годиина искаше да му купя ховърборд, но поради високите цени нямаше как да си го позволя. За щастие, във вашия сайт скейтбордовете са на по-нормални цени, така, благодарение на вас, успях да сбъдна мечтата му.

           Напишете отзив

           Напишете отзив

           Напишете отзив

           Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

           Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

           Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

           Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.