Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрическа четка за коса с турмалиново покритие за идеално изправяне

64,99 лв

Електрическа четка за коса с турмалиново покритие за идеално изправяне #05525

Описание:

Стилен и елегантен иновативен уред, който ще ви помогне бързо и лесно да постигнете идеално права коса, без да получите увреждане и запазвайки своя блясък. Дизайнът на четката е изработен в червено и черно, тя има удобна дръжка, а иглите са с турмалиново покритие, което предпазва косъмът от увреждане, по време на изправянето.  Четката има шест степени на температурен контрол, в диапазона от 130-160 градуса, което ви позволява да изберете най - подходящата температура с която да обработвате косата си, в зависимост от нейната твърдост и дебелина на косъма.

Особености:

Кабелът, който влиза в основата на четката, е изработен с възможност за въртене на 360 градуса, което ви осигурява пълен контрол по време на манипулирането с уреда и ви предпазва от неприятни неща като пречупване на електрическия кабел и изгубване функционалността на устройството. По този начин вие  може да обработвате косата от всеки ъгъл, който намирате за удобен, без да ви тревожи дължината на косата и да изпитвате неудобство. Тази електрическа четка, има функцията за бързо загряване, която ви позволява да започнете манипулирането на косата 30 секунди след като я включите. Това ви дава огромна възможност да спестите време и да използвате четката дори когато бързате да излезете. Четката е ефективна да се използва върху суха коса, като това ще ви донесе преимуществото, че няма да има увреждане на косата, както че не е необходимо косата да е мокра за да получите желания ефект. Спестявате време, защото може да започнете да изправяте без намокряне, от друга страна е доказано, че така процедурата е много по - щадяща и безопасна.

Дизайн:

Четката има компактен дизайн, който ви позволява да я носите със себе си докато пътувате, по време на екскурзия, почивка, командировка, като по този начин ще продължите да се грижите за своята коса и нейния блестящ вид, независимо от мястото на което се намирате.

Технически характеристики:

  • Вид на продукта: Електрическа четка за коса;
  • Входно напрежение: 220V;
  • Тегло: 360гр;
  • Размер: 255х38х45мм;
  • Материал: Турмалин;
  • Цвят: Червен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр.Електрическа четка за изправяне на коса.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.