Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Елегантни обеци тип обърната подкова в два цвята А114

9,00 лв

Елегантни обеци тип обърната подкова в два цвята А114 #05621

Описание:

Дългите масивни обеци, правят лицето по – фино и елегантно, смекчават чертите, привличат внимание. Този тип обеци няма да останат незабелязани дори с разпусната дълга коса, така че може да приложите всяка прическа, която отговаря на вашия стил и индивидуалност. Обеците може да съчетаете с елегантни рокли, съответно в черно, сребристо, но успешни ще бъдат и комбинациите със всички други цветове. Подходящо е да използвате обеците в комбинация със сако и пола, риза, елегантни тоалети. Освен с толкова официални дрехи, те ще бъдат успешни и с по – спортно елегантна визия.

Особености:

Подковата, е известна със това, че привлича късмет и сполука на хората, които я притежават. Тази форма, може да използвате за да придобиете повече увереност и самочувствие, на бизнес срещи, събирания с приятели и във всеки случай, в който искате да постигнете успех. Този модел се предлага в два цвята, което ви дава възможност да изберете според собствените си вкусове и предпочитания. Единият цвят в който се предлагат е чисто черен, като той наподобява ковано желязо и създава едновременно с това усещането за кадифе. Другият цвят, в който се предлагат е сребрист, отново с ефекта на ковано желязо.

Дизайн:

Изчистен и същевременно с това елегантен дизайн, който ще привлече късмета във вашия живот и ще остави траен спомен за вашето присъствие. Обеците използват винтче за закрепването си, като стабилната им горна част представлява правоъгълник, към който е прикрепена висулката във формата на артистична подкова. Висулката е прикрепена към горната част на обецата с две халки, които са прекъснати и във видимия им край има по две топчета. Съчетанието е много удачно и елегантно и ги прави естетически издържани и придава усещане за артистичност.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: сплав;
  • Цвят: Сребрист/Черен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Елегантни обеци тип обърната подкова в два цвята.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.