Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамски обеци с висулка от червени кристали А50

17,99 лв

Дамски обеци с висулка от червени кристали А50 #05257

Особености:

В горната си част обеците представляват красива абстрактна форма с извивки инкрустирана с две малки черни камъчета и четири бели, които са разположени симетрично и красиво. Красива и стилна верижка от три елемента се спуска от основата и към нея е прикрепена артистична висулка с четири блестящи червени камъка във формата на сълза. В центъра на червените камъчета е разположена бяла перла във обков на цвете с разтворени листа. Формата е декорирана със четири елемента, които са същите като този на закопчалката. Композицията е много стилна и красива и със сигурност ще ви направи блестящи.

Описание:

Обеците са много елегантни и са подходящи за официални събития и празненства, сватби, юбилеи, кръщене, бизнес срещи. Те ще ви отличат от другите с новаторския си дизайн и качествено изпълнение. Подходящи са да бъдат съчетани с цветове в гамата на червеното, черното и бялото. Големите червени камъни действат стимулиращо и привличат внимание, те са предразполагащи към доверие и създават по – спокойна атмосфера, която благоприятства комуникацията с околните.

Дизайн:

Най – добрият избор, би бил елегантна прическа, но обеците няма да изгубят своя блясък, дори с пригладена и пусната коса или в по – ежедневен стил. 

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Обеци с висулка от червени кристали.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.