Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Елегантни дамски обеци с големи сини кристали А127

16,00 лв

Елегантни дамски обеци с големи сини кристали А127 #05634

Описание:

Обеците са елегантни и стилни и предполагат да бъдат използвани със прическа, която да затвърждава техния стил. Прическата може да е комбинирана с вдигане и отмятане на част от косата или да бъде изцяло прибрана и оформена. Дори и да нямате възможност да постигнете такова оформление, тези обеци са наистина блестящи и това няма да ви попречи да сте неотразими. Този модел обеци, най – удачно ще се съчетаят и ще изпъкват с тоалети в синьо и светло синьо, или такива, които ако имат геометрични или други елементи в дизайна си, те са в тези цветове. Подходящо могат да бъдат съчетани също с облекла в бяло и черно.  

Особености:

Обеците са много стилни и елегантни и са подходящи, както за ежедневието, така и  за официални празненства и тържества . Те са изискани и стилни и с тях ще се чувствате неотразими на събития като: сватби, кръщенета, абитуриентски балове, посещения на музеи и галерии.

Дизайн:

Много стилни и красиви дамски обеци, които ще ви направят блестящи, ще довършат успешно вашия тоалет, за важните за вас специални и ежедневни срещи. В горната си част обеците имат формата на розетка с шест малки бели кристала в обков. В центъра на розетката има син кристал, около който в кръг има ситни бели кристалчета. Към розетката е прикрепена подвижна висулка изградена от два елемента. Горния елемент има сълзовидна форма, която се образува от ситни бели елементи тип кристал, а долния е голям син кристал в същата форма. Двата елемента се застъпват и допълват един друг. 

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Син.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Елегантни дамски обеци с големи сини кристали.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.