Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Прекрасни дамски обеци с черна панделка и кристали и брошка в същия стил А51

35,99 лв

Прекрасни дамски обеци с черна панделка и кристали и брошка в същия стил А51 #05258

Особености:

Горната част на обеците представляват кристална роза от камъчета в кръгла форма, като в центъра е разположен кристал с по – големи размери. Розата е декорирана с красива черна панделка. Висулката закачена към основата, е съставена от две части като в горния си край, представлява малка кристална роза. Долната част на висулката представлява низ от пет реда листенца, подредени пирамидално, като те са от блестящи бели камъчета във формата на листо. Всички кристали са релефни, като по този начин светлината се пречупва през тях и създават меки отблясъци около лицето. 

Описание:

Красива брошка, която представлява черна панделка, върху която е разположен красив голям камък с правоъгълна форма и заоблени ъгли, обграден от малки камъчета във обков. За да подхожда на обеците от двете страни на камъка се спускат пирамовидни формации приличащи на низ от листенца в пет реда, които завършват със висулка от два черни камъка. Обеците са подходящи за ежедневието, светски събирания, траурни церемонии, роднински събирания. Може да ги комбинирате успешно с облекла в черен, златист и бял цвят. Други аксесоари с кристали биха били удачно допълнение.

Дизайн:

Елегантната прическа ще подчертае напълно стила на тези обеци, но не трябва категорично да се ограничавате с това, може да експериментирате и с по – ежедневно оформяне на косата.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Обеци с черна панделка и 1бр. брошка с голям кристал. 

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.