Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Елегантни дамски обеци ринг с висулки декориран с елементи тип кристали А115

18,00 лв

Елегантни дамски обеци ринг с висулки декориран с елементи тип кристали А115 #05622

Описание:

Обеците са издължени и ще подхождат за всеки тип лице, като идеално ще хармонизират квадратните, кръглите и сърцевидни форми. Подходящо е косата да бъде спусната и пригладена, както и вдигната високо. Може да съчетаете обеците с елегантни и изискани облекла, рокли, поли, сака. Неутралният цвят на кристалите и сребристият обков, ви позволяват съчетаване с всички цветове, без притеснение от възникване на дисхармония и дисбаланс в общата визия. Смело  може да използвате както неутралните бяло и черно, така и наситени и топли цветове от цялата цветова гама. Дрехи декорирани с геометрични елементи също ще бъдат подходящи.

Особености:

Блестящите и стилни аксесоари, ви правят по – привлекателни, те ви открояват сред околните и предизвикват по – добро впечатление. Тези елегантни обеци ще допълнят вашия тоалет и ще бъдат идеалната нотка на завършеност от която имате нужда. Бъдете неустоимо привлекателни, силни и стилни с тези страхотни обеци!

Дизайн:

Обеците с елементи от кристали, са предпочитани, винаги актуални и елегантни. В горната си част обеците представляват кръг, който е декориран с малки квадратни елементи тип кристали в дискретен обков. Към ринга са прикрепени седем висящи елемента тип синджир, като в центъра синджира е декориран с елементи тип кристал, които са по – големи по размер и по открояващи се. Двата синджира от двете му страни са декорирани също с елементи тип кристал, които са по – малки по размер, елементите са еднотипни и симетрично разположени. Обеците са много елегантни, с изчистена симетрия и ще ви направят неотразими за вашите специални моменти и тържества.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Сребрист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Елегантни дамски обеци ринг с висулки декориран с елементи тип кристали.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.