Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Елегантна рокля до коляното, с голи рамене и паднал ръкав FZ43

40,40 лв

Елегантна рокля до коляното, с голи рамене и паднал ръкав FZ43 #05977

Описание:

Изключително елегантен и стилен дизайн, новаторски и отличаващ се с нови и интересни елементи. Роклята е скроена плътно по тялото, очертава формата му, дължината е класическа до коляното. Раменете са напълно открити, деколтето е хоризонтално, като към него е прикрепен паднал ръкав, който е много интересен и атрактивен.

Особености:

Изберете средно или тънко, твърдо колие, с блестящи елементи, което да е в унисон с масивни и дълги обеци, добавете плътна гривна, това със сигурност ще допълни тази страхотна рокля и ще направи вашата визия изключителна. Може да изберете дамска чанта, която е малка или средно голяма, обувки с висок и елегантен ток.

Дизайн:

Дизайнът на роклята е изключително елегантен и стилен, падналият ръкав, е нов дизайн, който отличава роклята от другите модели. Той е прикрепен към горната част на деколтето и пада на височината на лакътя, по един интересен и естетичен начин. Деколтето на роклята е хоризонтално и открива горната част на раменете и бюста. Горната част на роклята е скроена да повдига бюста и да го оформя, като има два декоративни външни шева в двете страни, които я стесняват. Шевовете започват от горната част на роклята и се спускат до нейната долна част, като визуално правят фигурата да изглежда по – слаба и елегантна. Задната част на роклята има дълбока затворена цепка, както и покрит тънък цип. Роклята е подходяща както за ежедневието, така и за по – специални събития, ресторанти, коктейли, фирмени и семейни тържества. Какъвто и да е повода, да облечете тази рокля, то вие ще бъдете елегантни, красиви, предизвикателни! Тази страхотна и елегантна рокля, може да поръчате в трите най – желани цвята: бял, червен, черен. Белият цвят, ще подчертае вашия тен, като засили неговата сила, контрастирайки. Червеният цвят, ще ви помогне да бъдете истински неотразими, забележими и атрактивни. Черният цвят, който е подходящ за всички видове събития, същевременно ще ви направи да изглеждате по – слаби и елегантни.

Технически характеристики:

  • Модел: Къса рокля;
  • Състав: Полиестер;
  • Размер: S, M, L, XL;
  • Цвят: Черен/ Червен/ Бял.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Елегантна рокля до коляното, с голи рамене и паднал ръкав на нивото на лакътя;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.