Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Екзотични обеци какаду А19

8,10 лв

Екзотични обеци какаду А19 #05215

Особености:

Екзотични и интересни в свежи цветове, са обеците какаду, много подходящи за топлите пролетни и летни дни.Обеци с модерен и екзотичен дизайн, които ще разнообразят вашата обичайна визия, ще внесат топли нотки и ведро настроение.В горната си част обеците представляват жълт кръг с черен контур, към който е прикрепена птицата какаду, като висулка. Птицата какаду, е черно бяла птица със жълт клюн, който в своя край е обагрен в черно. Жълтото от горната част на обеците и клюна е в един и същи тон и се съчетават перфектно. Птицата какаду, е красива и интересна, а изработката и е много детайлна и релефна.

Описание:

Тези обеци перфектно може да съчетаете със свежи летни рокли и тоалети, топ във светли тонове, материи с екзотични мотиви, които да се допълват с пъстротата на екватора. Особено актуални са тоновете в гамата на жълтото, оранжевото, светло-синьото.Обеците са с дължина до средата на врата, ще се открояват с по – прибрани прически, вдигната коса, къси фризури. Визуално не влияят върху формата на лицето, но привличат внимание.

Дизайн:

Тези обеци са един интересен подарък, с който може да зарадвате близък човек, приятелка, дете. Те имат качествена изработка от безвредни материали и са подходящи за всяка възраст.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златен, сребрист;
  • Размер: 10см.х7,5см.х5,5см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Масивни обеци пеперуди.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.