Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Финни дамски обеци палмички с кристали A86

19,10 лв

Финни дамски обеци палмички с кристали A86 #05325

Особености:

Обеците се прикрепят с винтчета и в горната си част наподобяват зелено палмово дърво, което се образува от блестящи малки зелени кристали. Към твърдата основа на палмовите клонки е прикрепено дълго синджирче декорирано с малки бели кристали, което изобразява стеблото на палмата. Синджирчето е нежно и красиво и се спуска около врата. То ще направи да изглеждате по – фини и деликатни.

Описание:

Обеците са нежни и елегантни и може да ги съчетаете както с елегантно облекло за по – специални случаи, така и да ги използвате в ежедневието. Може да ги съчетаете с повечето цветове, като най – подходящи биха били бялото, зеленото и черното. Винаги може да разчитате на своя вкус и интуиция, които няма да ви подведат. 

Дизайн:

Фините издължени обеци, правят лицето по – деликатно, отблясъците на кристалите ви правят по – блестящи. Косата може да оформите според събитието за, което се подготвяте като дори да я оставите небрежно разпусната, обеците няма да изгубят своя чар и блясък, те деликатно ще напомнят за себе си. Вдигнатата коса ще ги подчертае много повече и ще ви направи по – блестящи.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Сребрист и зелен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Екзотични дамски обеци палмички с кристали. 

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.