Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Детски паркинг с колички тип пъзел - WJ12

67,50 лв

80,40 лв

-16%

-12,90 лв

Детски паркинг с колички тип пъзел - WJ12 #06724

Описание:

Паркинг, който ще може да сглобите заедно с детето ви, развивайки неговите умения в сглобяването, конструирането и логичното мислене. Интересна игра, в която могат да участват няколко деца. Комплект включва бял гараж на три нива, който може да побере повече от десет превозни средства, 8 разноцветни колички, подвижен прозрачен асансьор за коли, вдигащи се бариери,най-различни пътни знаци, осветление и улица тип писта със обозначени старт и стоп. Количките могат да бъдат паркирани на по-горните етажи, като ги качите с помощта на механичния асансьора. Спускането е лесно и забавно - поставете количката в най-горната част на рампата, пуснете я по нея и тя ще слезе сама до най-долното ниво.

Особености:

Две начина за контрол на асансьора: На върха на асансьора има бутон във вид на малко хеликоптерче, което се върти. Завъртате го с пръст и контролирате асансьор, това може да бъде по-забавно за малки деца и да упражняват движенията си на ръката по този начин. Още един невероятен начин да контролирате вашия паркинг асансьор е автоматично. За това са монтирани са две батерии 1,5V AA, след което включвате ключа, асансьорът ще се движи автоматично нагоре, за да се транспортира автомобила до горната част на паркинга, придружена е и от светлини и музика. Развива концентрацията: Благодарение на интересния начин на сглобяване вашето дете ще развие търпение и концентрация. Играта е създадена така, че да е във вид на пъзел. За да може всяко дете само да построи своя паркинг. А чрез своя многоцветен дизайн и разнообразните елементи да запази въображението и търпението му. Към всеки комплект получавате книжка с информация и правилна схема при затруднения.

Дизайн:

Многоцветен и реалистичен дизайн, който ще запази интереса на всяко едно дете. Изработен от екологично чисти, висококачествени и безопасни материали. Оцветен с ярка нетоксична боя на водна основа. Подходяща както за момичета така и за момчета. Също така е и страхотен подарък за вашето или дете на приятел, близък и роднина.

Технически характеристики:

  • Име на продукта: Детски паркинг с колички тип пъзел;

  • Производител: Powerextra;
  • Размери на пакета 16.77 x 12.72 x 7.2 инча;
  • Тегло на елемента 3.68 паунда;
  • Подходящ за деца над 3 годишна възраст.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1х Комплект - паркинг, 8 броя колички, пътни знаци и др.;

  • 1х Книжка с информация за правилна употреба и насоки за сглобяване;
  • 1х Гаранционна карта в срок от 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.