Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Детски конструктор CITY Engineering Team – 446 части

44,69 лв

57,99 лв

-23%

-13,30 лв

Детски конструктор CITY Engineering Team – 446 части #03555

ПРОФЕСИОНАЛНО ОРИЕНТИРАНА ИГРА:

Ако вашето дете проявява интерес към строителството, този популярен комплект ще му даде възможност да се забавлява с пълна сила! Може би вашето детенце вече има заложбите на строителен предприемач. Позволете му да опознае строителството отблизо. Включва няколко вида строителни машини, мини фигури, строителни компоненти и инструменти! Включен е и инструмент за разделяне на тухли с подробни инструкции и описание. Подходящ за момчета и момичета на възраст над 6 години.

РАЗВИВА ВЪОБРАЖЕНИЕТО:

Играта е създадена специално да развива въображението и да подобрява двигателните рефлекси на децата, стимулира мисловните процеси в търсенето на различни варианти за изграждане на сгради. С блокчетата  може да се построи град. Създадените от децата градове могат да се развиват, променят, комплектите могат да се комбинират по хиляди начини, да се обособяват различни зони, строеж на нови сгради. Децата ще се почувстват част от действието с разнообразието от строителни машини и инструменти с безкрайни възможности за игра.

ПОДХОДЯЩА ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО:

Може да се присъедините към децата и вие също да се забавлявате с часове, без да ви омръзне. Качествен продукт на известен бранд, който ще запълни свободното време на цялото семейство с много радост и забавления. 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Размер на комплекта: 62.5 x 42.5 x 8 cm
  • Подходящ за деца над 6 години
  • Материал: пластмаса
  • Модел: NO.SM811

В ОПАКОВКАТА:

  • Блокчета: 446 бр.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.