Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Детски акумулаторен автомобил с дистанционно управление, TOYCAR16

58,90 лв

Детски акумулаторен автомобил с дистанционно управление, TOYCAR16 #04895

Особености:

Високоскоростният RC детски акумулаторен автомобил с дистанционно управление е страхотен подарък за всички възрасти. Той ще обедини цялото семейство в общи забавления навън. Ще ви стимулира да прекарвате повече време сред природата или в парка. А в по-студените и мрачни дни, може да използвате колата вътре в дома си. Управлението на автомобила ще подобри и развие координацията при децата, както и пространствената им ориентация. За възрастните това ще бъде една страхотна игра, която ще им донесе много положителни емоции и развлечение.

Описание:

Моделът има здраво и устойчиво окачване. Това гарантира голяма надеждност при управление. Обхватът на дистанционното управление е до 50 метра, което позволява да карате колата до края на улицата или тротоара, или алеята в парка. Тя е леснопреносима, заради своите компактни размери. Може да я носите с вас винаги, когато излезете навън. Моделът много напомня на спортните бъгита и офроуд автомобили.

Как функционира?

Колата е идеална за употреба от всички възрасти. Ценителите на радиоуправляемите играчки биха се зарадвал на този подарък. Преди да пристъпите към използване, се уверете, че батерията е заредена. Когато не я използвате, е изваждайте. Автомобилът е изключително маневрен – може да се движи във всички посоки - напред, назад, наляво, надясно, обратен завой. Също така и може да се катери по стръмни места. Работи с помощта на акумулаторна батерия, която може да се презарежда. Имайте предвид, че задължително трябва да се зареди преди първата употреба. Времето необходимо за едно зареждане отнема около 3 до 4 часа, а времето за работа е около 20 минути. Има дистанционно управление за по-лесно контролиране.

Дизайн:

Колата има страхотен спортен дизайн. Предлагат се два модела – в син, черен и бял и в червен, черен и бял. Мащабът е 1 към 20. Оборудвана е с четири стабилни гуми, които имат доста добро сцепление. Изработени са от висококачествен PVC материал. Подходящи са за офроуд. Те са черен цвят. Стабилните амортисьори позволят безпроблемно на автомобила да се движи по неравни повърхности - пясък, трева, чакъл, кал, сняг, асфалтов път и други. Каросерията е алуминиева. Това я прави устойчива.

Технически характеристики:

  • Мащаб на автомобила: 1/20;
  • Време за зареждане: 3 - 4 часа;
  • Време за работа: около 20 минути;
  • Батерия за автомобила: 800mAh;
  • Обхват на дистанционното управление: приблизително 50 метра;
  • Размери: 12,2 см * 11,2 см * 19 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Високоскоростен RC детски акумулаторен автомобил, в цвят по избор;
  • Дистанционно управление;
  • USB кабел за зареждане;
  • Акумулаторна батерия за колата.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.